Aparat foto DSLR Canon EOS 750D+ Obiectiv EF-S 18-55mm IS STM – Pentru pasionatii de fotografie

Aparatul foto DSLR Canon EOS 750D este unul dintre cele mai bune aparate foto pentru incepatori, chiar daca a fost lansat in 2015. Este un aparat foto DSLR cu un senzor de 24 mp, dotat cu Wi Fi si NFC, astfel ca poate fi controlat de la distanta cu ajutorul telefonului mobil sau a tabletei, la un pret foarte bun.               Ca si design este un aparat foto compact ce poate fi utilizat destul de greu de catre cei cu maini mari. Este mai degraba recomandat doamnelor si adolescentilor sau copiilor. Are sistem AF cu 19 puncte de focus (acelasi ca si la Canon 70D) dar si sistemul de focus integrat in senzor, Canon Hybrid CMOS AF III pentru focalizare continua in timpul filmarii cu obiectivele STM si posibilitatea de a fotografia cu pana la 5 cadre pe secunda.

750D-mare

Odata cu modelul Canon 750D s-a introdus o noua abordare pentru realizarea fotografiilor. Utilizatorul poate alege intre modul Basic si cel Creative, astfel cei care doresc sa invete si sa experimenteze pot folosi modul creativ. Pentru a nu da gres si a strica fotografiile din vacanta sau de la petrecerea familiei este indicat sa se foloseasca modul basic.

Review Canon 750D

Un alt atu al acestui aparat foto il reprezinta ecranul tactil articulat, care va ajuta sa abordati unghiuri creative mult mai usor ca la modelele anterioare. cu o diagonala de 7.7 cm vizibilitatea este foarte buna si accesul la meniuri mult mai usor de realizat.Vizorul lui Canon 750D este inteligent la modul propriu. Atunci cand se incadreaza prin vizor se poate vedea mult mai usor punctul de focalizare , iar aceste informatii sunt afisate utilizatorului.

Daca am intelesa ca fotografiile vor iesi perfect, se pare aparatul foto Eos 750D face si filme destul de reusite. Astfel puteti realiza filme full hd controland aparatul de la distanta. De asemenea acestea pot fi partajate in timp real prin wi fi, prietenii si familia bucurandu-se alaturi de voi de ceea ce vedeti in acel moment.

Pret Canon 750D

Recomandarea noastra -> AICI!

Pachetul contine si un obiectiv EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM care are un design compact, si cu distanta de focalizare de 0.25 m. De asemenea are stabilizator optic in patru trepte si zoom optim pentru portrete, peisaje si calatorii. Este alegerea ideala pentru un incepator care doreste sa se perfectioneze, sau ca aparat foto de familie.

Pretul acestui produs in magazinele foto video este de aprximativ 3300 lei

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 
Categories: Aparate Foto, Canon, Foto/Video