Aparat foto digital Nikon COOLPIX P900 – Exploreaza limitele fotografiei

Aparatul foto digital Nikon COOLPIX P900 duce pe culmi foarte inalte fotografia, oferind detalii de-a dreptul exceptionale datorita dotarilor sale. Avand un zoom de 83 X si un senzor de 16 megapixeli poate reda detalii care se observa foarte greu sau deloc de catre ochiul uman. Este ideal pentru a fotografia peisaje in calatoriile voastre. Pretul poate parea putin piperat pentru o camera digitala, insa COOLPIX P900 poate fi folosita in modul manual, oferind posibilitatea utilizatorului sa jongleza cu setarile asemenea unui fotograf profesionist. Cu un obiectiv foarte luminos, cu un stabilizator de imagine optic, cu wifi si GPS pare un aparat foto complet, ce va fi cel mai bun prieten in salbaticie, dar si acasa, cand doriti sa surpindeti detalii.

COOLPIXP900-mare

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Din punct de vedere al designului, impresia pe care o lasa acest aparat este cea a unui bridge mare, voluminos, care aduce mai degraba cu un DSLR. Proprotiile sunt accentuate si de obiectivul ce are o deschidere a diafragmei de f/2.8 si zoomul care este de 83 x. COOLPIX P900 Este realizat dintr-un material plastic foarte rezistent, care nu se degradeaza odata cu trecerea timpului. Daca il vezi langa un aparat foto DSLR al Nikon cu greu le deosebesti daca nu esti un initiat in domeniu. Aparatul vine cu un blit integrat dar si cu patina pentru a putea instala unul extern.

Review Nikon COOLPIX P900

Ecranul cu care este dotat COOLPIX P900 este un LCd de 3 inchi, care asigura o experienta vizuala foarte buna si un acces usor la meniu. Vizorul este unul inteligent, avand un senzor infrarosu ce il activeaz acand intra in contact cu ochiul uman.

Din punct de vedere al conectivitatii, pe langa tehnologia wi-fi puteti  conecta prin usb si hdmi alte deviceuri. aparatul suporta mai multe tipuri de carduri , fie ca e vorba de SD, SDHC sau SDXC,toate pot fi folosite la fel de bine.

Ce il diferentiaza fata de alte aparate bridge sunt insa functiile sale. Cele mai interesante dintre acestea sunt: inregsitrarea imaginilor panoramice, editorul foto integrat pentru a retusa fotografiile in timp real, framerate, expunerea multipla si simularea HDR prin functia D-Lighting. Cu ajutorul dotarilor tehnice, dar si al functiilor folosite, acest aparat realizeaza fotografii ce au culori vii si un contrast excelent.

Pret Nikon COOLPIX P900

Recomandarea noastra -> AICI!

Marele atu al COOLPIX P900 este zoomul de 83 X. Zoom-ul este atat de mare incat fara ajutorul unui buton nu veti gasi subiectul in cadru la capacitatea sa maxima. cu ajutorul filtrelor si a afectelor speciale veti atinge cu adevarat limitele fotografiei cu ajutorul acestui aparat. Este un aparat ideal pentru cei care respira fotografie si vor sa-si dezvolte creativitatea in aceasta arta.

Pretul unui COOLPIX P900 este de aproximativ 3200 de lei

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video, Nikon