Aparat foto digital Canon SX540

Asa cum ne-a obisnuit Canon scoate pe piata aparate foto atat digitale, cat si DSLR de top. Nici aparatul foto digital Canon SX540, lansat in 2016, nu face exceptie de la aceasta regula. Acest aparat are un zoom optic de 50x si un unghi foarte larg de cuprindere (aproximativ 24 mm), senzor CMOS de 20.3 Mpx. In plus stabilizatorul de imagine este pe 5 axe, iar procesorul este DIGIC 6. Are inclus wi-fi, NFC si filmeaza full HD. Cu toate aceste calitati pretul sau pare unul mai mult decat rezonabil.

CanonSX540-mare

Canon SX540 este ideal pentru fotografii entuziasti, ce doresc un aparat compact, de tip bridge, dar in acelasi timp care sa aiba calitatile unei camere profesionale.  Regasim astfel la acest aparat si setari manuale pe langa acel mod auto , filmare de o calitate foarte buna cu sunet stereo si autofocus si zoom active inclusiv in timpul filmarilor. Daca esti la inceput de drum si vrei sa te familiarizezi cu setarile manuale ale unui aparat foto, dar fara sa dai gres totusi cu fotografiile tale, acest aparat te va ajuta cu siguranta.

Review Canon SX540

Cu ajutorul acestui aparat va puteti bucura de fotografii la un nivel inalt. Tot ce aveti de facut este sa incadrati si sa fotografiati pentru a realiza fotografii fantastice. Creativitatea devine o joaca de copii daca folosseti functia Creative Shot, care creeaza automat 5 imagini suplimentare si unice din cea initiala.

Despre conectivitate numai lucruri bune. Cu o singura atingere te poti conecta la dispozitivul inteligent prin WIFI, pentru o partajare usoara a fotografiilor si filmelor tale. Prin sincronizarea imaginilor poti realiza copii de rezerva ale fotografiilor tale pe diverse servicii cloud. Zoomul de 50x este un atu al acestui aparat. Canon SX540 ofera asistenta la incadrarea cu zoom , astfel ca si la zoomul maxim veti avea cadrul perfect. Poti fotografia d ela distanta animale in habitatul lor, fara ca ele macar sa-ti simta prezenta.

Pret Canon SX540

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie acest aparat foto isi meritasi ultimul leu cheltuit pe el. Cei care l-au incercat sunt de acord ca cei de la Canon au scos o camera destul de buna, care pe alocuri poate concura cu un DSLR. Totusi nu este o camera foto pentru profesionisti, ci mai degraba pentru pasionatii de fotografie ce nu au reusit inca sa se puna la punct cu toate tainele acestei arte.

In magazinele foto acest aparat poate fi achizitionat cu un pret de aproximativ  1700 lei.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video