Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-HX60V, 20MP, GPS, Black

Cu noul aparat foto digital DSC-HX60V  de la Sony fiecare imagine poate deveni ceva real.Lasati-va captivati de magia aparatului si lasati zoom-ul puternic sa va aduca mai aproape de detalii si sa va ajute sa detineti controlul total asupra aparatului.Acum totul este mai simplu deoarece puteti mari si fotografia cu o precizie totala,prin intermediul camerei digitale compacte.Profitati de o gama larga de tehnologii de imbunatatire a imaginilor,incluzand zoom-ul optic 30x,senzorul CMOS Exmor R de 20.4 MP si stabilizarea imaginii,toate acestea fiind utile obtinerii unor detalii clare si precise,indiferent daca subiectul sau scena se afla in apropiere sau la departare.

lc-32che4041-677x316_c

Noua inovatie de la Sony surprinde cu Obiectivul G Lens cu zoom optic 30x.Acesta se misca giroscopic si compenseaza miscarile atat pentru a surprinde natura cat si pentru a va apropia de subiectul ce urmeaza a fi fotografiat,oferind imaginii surprinzator de clare pe intreaga plaja focala.
Nu ratati niciodata realizarea imaginii perfecte.Cu ajutorul focalizarii automate cu blocare puteti regal automat dimensiunea cadrului,pe baza caracteristicilor subiectului,pentru a obtine imagini cat mai clare si mai definite.
Aparatul foto digital este dotat cu un selector de moduri cu care dumneavoastra puteti allege prioritatea de diafragma sau de timp de expunere dar puteti modifica si setarile aparatului in conformitate cu stilul dumneavoastra de fotografiere.Pentru a controla cantitatea de lumina din imagine ,dumneavoastra aveti la indemana un disc selector pentru compensarea expunerii.

Review Sony Cyber-Shot DSC-HX60V

Fotografile dumneavoastra reprezinta diverse momente importante din viata astfel ca ele trebuiesc realizate cat mai bine posibil.Acest aparat poate realiza imagini cu claritate datorita manerului ergonomic ce il face usor si sigur de tinut in mana dar si gratie design-ului compact util pentru obtinerea unui control usor ,indiferent de situatie.Deasemenea daca doriti sa fotografiati in intuneric,blitul din partea de sus a aparatului foto digital ,care se ridica,asigura obtinerea unor rezultate clare si luminoase.
Cu aparatul foto de la Sony vizualizati fotografiile instantaneu dar si materialele filmate in timp ce inregistrati cu minunatul afisaj LCD integrat de 7.6cm(3’’).Imaginile apar foarte clare pe ecran dar si luminoase,exact asa cum le vedeti.
Datorita gamei variate de rezolutii si a selectorului de moduri dumneavoastra nu aveti cum sa ratati nici o acrobatie.Cu modul Motion Shot Video puteti obtine un effect grozav pentru a pune in evident sarituri,trasee si multe alte evenimente.Miscarea subiectului se realizeaza prin afisarea intr-o secventa de imagini suprapuse pe un fundal unic.

Pret Sony Cyber-Shot DSC-HX60V

Recomandarea noastra -> AICI!

De acum este mai simplu sa urmariti fotografiile si clipurile video realizate impreuna cu familia si prietenii,utilizand NFC pentru a realiza o conexiune prin Wi-Fi utila partajarii acestora.Tot prin intermediul conexiunii Wi-Fi puteti modifica setarile ,mariti imaginea si realizati fotografii cu aplicatia Remote pentru smartphone-uri,transformand telefonul dumneavoastra intr-o telecomanda.
Puteti deveni mult mai creative utilizand efectele de imagine si conferind un nou aspect unei fotografii utilizand tehnologia incorporata Efect de imagine.
Cu aparatul foto digital HX60V puteti afla unde va aflati dar si unde ati foat datorita tehnologiei incorporate GPS ce eticheteaza toate fotografiile si clipurile dumneavoastra video pe masura ce calatoriti.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video