Televizor LED Smart Samsung 32K5502, 80 cm, Full HD – Imagini perfecte și funcții Smart

Televizoarele sunt foarte diverse in aceste zile și există o mulțime de opțiuni. Un televizor de bază poate fi cu siguranță cumpărat pentru câteva sute de lei, dar nu va asteaptati la o performanță prea mare pe care probabil o doriți cu adevărat în sufrageria dumneavoastra. Smart TV Samsung 32K5502 este un televizor modern, cu un ecran cu diagonala de 80 cm, rezolutie Full HD de o experienta vizuala superba.

Samsung 32K5502

Rezoluția ecranului este de până la 1920 x 1080 pixeli si oferă posibilitatea de a va bucura de un conținut divers. Modelul are încorporat un tuner digital, un sunet interesant, dar dispune si un player multimedia. Datorita design-ului modern al modelului Samsung 32K5502, vă puteti permite să-l plasati oriunde in casa.

Bucurați-vă de culori și imagini mai bune cu noul Samsung 32K5502!

Tehnologia Wide Color Enhancer de la Samsung utilizează un algoritm extrem de sofisticat pentru a imbunatati in mod semnificativ calitatea imaginii, dezvăluind detalii ascunse, și arată culorile așa cum au fost menite să fie văzute.

S-a îmbunătățit calitatea imaginii dvs. și mai aproape de standardele FHD.

Review Samsung 32K5502

Ultra Clean View analizează conținutul cu un algoritm avansat pentru a filtra și reduce zgomotul. Chiar dacă sursa video este de o calitate mai scăzută decât Full HD, vă puteți bucura în continuare de imagini care sunt inferioare standardului FHD.

Descoperi un nou nivel de televiziune interesant si intuitiv.

Acest Samsung 32K5502 îți taie răsuflarea prin experiență realistă și captivantă de vizionare, indiferent de ce ai mai văzut până acum. Vei vedea programele TV și filmele preferate într-o lumină complet nouă.

Nivelurile de contrast mai profunde vor reînvia imaginea.

Bucurati-va de experiența cea mai realistă în timp ce va uitati la TV cu o tehnologie care se numeste Contrast Enhancer, care ajuta la îmbunătățirea contrastului. Ajusteaza inteligent contrastul în diferite zone ale ecranului, pentru un impact vizual mai mare.

Acces rapid de la o locație la toate sursele de conținut

Noul Smart Hub oferă un mod mai intuitiv de a avea acces la toate categoriile de conținut: TV, filme, jocuri și multe altele. Utilizatorii au acces la conținutul preferat imediat ce pornesc televizorul.

Optimizarea rezoluției UHD îmbunătățește vizualizarea imaginii.

Grație procesarii grafice care foloseste multe tehnologii inovative, va veti bucura de conținut diferit, cu o calitate a imaginii apropiată de cea a FHD, chiar dacă sursa este HD sau SD. Tehnologia inovatoare Samsung îmbunătățește semnalul de transmisie al televiziunii, aplicand procesarea la filme și chiar aplicații. Samsung 32K5502 dispune de urmatoarele efecte de procesare : Hyper Real Engine, Motion Rate 50, PQI 400, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Film Mode si Natural Mode Support.

Pret Samsung 32K5502

Recomandarea noastra -> AICI!

Veti putea partaja cu ușurință conținutul dvs. prin intermediul televizorului.

Transferati fotografii, clipuri video și muzică de pe telefonul mobil și calculator, utilizând aplicația Samsung inteligent View. Modelul vă oferă coeziune remarcabilă și conectivitate ușoară cu cele mai multe dispozitive personale.

Samsung 32K5502 este cu adevărat un produs de calitate la un preț foarte bun! Va dezvaluim ca acest produs are un pret de aproximativ 2.399 de lei.

 

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 32K5502
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare