Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD – Cu adevarat accesibil

Salut prieteni. Televizoarele sunt foarte diverse in aceste zile, și există o mulțime de opțiuni cand vine vorba de achizitionarea unui televizor nou. Un televizor potrivit pentru un utilizator care nu este prea pretentios este TV Samsung 32J4000 care este un televizor modern, cu un ecran cu diagonala de 80 cm, rezolutie Full HD asigurand o experienta vizuala superba.

    Descriere Samsung 32J4000

Rezolutia ecranului este de până la 1366 x 768 pixeli, care oferă posibilitatea de a va bucura de un continut diversificat de inalta definitie. Televizorul are încorporata o conexiune de tip Sllot CI. Dispune de un sunet decent de 2×5 W (RMS) și mai are încorporat un player multimedia.

Design-ul modern si standardul de calitate la acest TV LED de la Samsung vă permite să-l plassati oriunde in doriti.

Samsung 32J4000

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

    Caracteristici Samsung 32J4000

Cu ajutorul unui algoritm avansat de îmbunătățire a calității imaginii, Samsung Wide Color Enhancer îmbunătățește intr-un mod exceptional calitatea oricărei imagini și afiseaza detalii ascunse dezvaluind calitatea originala a imaginii. Acum vei vedea culorile așa cum au fost menite să fie văzute cu tehnologia Wide Color Enhancer.

Samsung UE32J4000 are intrări de tip High Definition Multimedia Interface (HDMI), televizorul va transforma sufrageria dvs. într-un centru de divertisment multimedia (HDMI) ofera o transmisie de înaltă definiție de date digitale de la mai multe dispozitive direct la televizor.

Acum colectia dvs de filme poate fi vazuta de pe un stick de tip USB. Cu ConnectShare Movie, conectati memoria tip USB sau HDD la televizor si veți avea acces instantaneu la filme, fotografii sau muzică. Acum, puteți experimenta o varietate de conținut multimedia foarte ușor si foarte simplu.

Avand o greutate de doar 3.8 kg, Samsung UE32J4000 este foarte usor de transportat in orice camera. De luat in considerare sunt si dimensiunile 745 x 466 x 150 mm astfel veti sti de pe acum unde se v-a potrivi cel mai bine.

    Pret Samsung UE32J4000

Concluzionand toata descrierea lui ne-am dat seama ca este vorba despre un produs care ofera o calitate buna pentru categoria de preț unde se clasează. Noi am cautat pentru voi si am aflat ca Samsung UE32J4000 are un pret de aproximativ 1.399 de lei. 

Pentru pretul zilei de astazi 28.05.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Samsung 32J4000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Samsung, Televizoare