REVIEW – Panasonic TX-40FS500E pret foarte bun!

Panasonic TX-40FS500E este numele produsului prezentat in review-ul zilei. Va recomand sa cititi integral articolul, deoarece este extrem de important sa fiti bine informati inainte de a achizitiona un produs nou. TV-ul vine in culoarea neagra, insa detine elemente cromate, precum suportul, ce ii ofera un plus la capitolul design.

Acesta are o diagonala de 40 inch, ceea ce inseamna 100 cm. Din acest motiv, eu consider ca dispozitivul este potrivit pentru incaperi de dimensiuni medii. El foloseste si tehnologia Smart, ceea ce inseamna ca veti avea un adevarat centru de distractie, ci nu doar un TV. Conectarea la internet se face fara probleme, fie ca alegeti varianta clasica LAN, fie ca o veti face prin Wi-Fi-ul integrat.

Review Panasonic TX-40FS500E

Panasonic TX-40FS500E foloseste rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli, iar imaginile vor fi redate la un aspect de 16:9. In plus, modelul foloseste o serie de caracteristici superioare, dintre care: High Contrast, 600 Hz BMR, HDR10 sau HDR Brightness Enchancer.

Precum imaginile si sunetul este imbunatatit de cateva caracteristici speciale. Sistemul audio detinut de TV este unul stereo, iar iesirea oferita este de 2 x 10 W. Consider ca aceasta este suficienta pentru incaperile medii, iar calitatea lui este una buna, fara distorsiuni.

Pret Panasonic TX-40FS500E

Recomandarea noastra -> AICI!

Veti putea reda continut si de pe orice tip de dispozitiv extern, cum ar fi: stick USB, hard extern, laptop, PC, telefon sau tableta. Acest lucru este posibil datorita conectorilor detinuti de produs: Slot CI+, RCA, Audio Return Channel, iesire audio digitala, minijack casti 3.5 mm, 2 intrari USB si 2 porturi HDMI.

Recomand acest televizor pentru calitatea sa si datorita performantelor oferite. In plus, el poate fi achizitionat la o oferta buna si corecta, de doar 2400 RON. Insa, ca de obicei, eu am cautat modelul la un pret redus si am reusit sa-l gasesc! Va invit sa-l descoperiti dand un simplu click pe link-ul de mai jos. Spor la cumparaturi, prieteni!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-40FS500E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare