Review Philips 49PUS6482/12 – Innoieste-te cu o imagine de cristal la un pret atractiv !

Prieteni, azi vorbim desre un super produs dotat cu functii de ultima ora, dar care are si un design modern. El are un raport pret/calitate excelent! Este vorba desigur despre televizorul 4K Ultra HD cu sistem Ambilight incorporate si cu Android TV modelul Philips 49PUS6482/12 ce garanteaza sa va dea pe spate cu imaginea impecabila si experienta ce o creaza urmarind scenele tale preferate ! Haideti sa aflam mai multe despre acest televizor !

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In timpul testarii am observant design-ul extreme de subtire al acestui model si tonul argintiu ce ofera o cromatica de exceptie ce se incardreaza cu success in orice décor al locuinei proprii . Elegant si minimalist cu un stander non-conformist va atrage toate privirile prietenilor cu excelenta sa ! Cu sistemul Ambilight Philips face un pas inainte oferind o experienta de vizualizare mai realista unde actiunea seriei tale de film preferate depaseste limitele ecranului prin proiectarea unei lumini ambientale in decorul casei tale !

 

Review Philips 49PUS6482/12

Tehnologia de redare a imaginii 4K Ultra HD este de 4 ori mai calitativa decat in cazul televizoarelor conventionale HD si asigura o imagine de exceptie, clara cu detalii atat de realiste, mai ca iti vine sa le atingi ! Combinatia procesorului Quad Core si Platforma Android poti experimenta o redarea  continutului fulgeratoare fara pierdere de timp, incarcare sau alte probleme de genul acesta ! HDR-ul este unul de tip Premium ce asigura cel mai bun contrast, un spectru de culoare vast si precis si o luminositate de exceptie .

 

Pret  Philips 49PUS6482/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Cu Philips Pixel Plus Ultra HD această tehnologie optimizează calitatea imaginii, care devine netedă, plină de detalii profunde și profunde. Din ziua de azi puteți să vă bucurați întotdeauna de o imagine mai accentuată de 4K, cu un alb mai deschis și un negru mai adânc.

Impresionant nu? De aceea consider ca acest model este ideal pentru tine si cei dragi, este intradevar timpul sa scapi de televiozrul cel vechi si sa te innoiesti cu o imagine mai relevanta anului in care traim ! Pretul in majoritatea magazinelor al acestui model este de aproximativ 4500 lei insa noi am gasit o oferta de pret atractiva si redusa care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Philips 49PUS6482/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare