REVIEW – HORIZON 55HL7590U – Un raport calitate pret excelent!

In randurile urmatoare veti descoperi cateva din parerile celor care detin produsul, cel mai bun pret de pe piata din Romania la care poate fi cumparat, dar si ce opinie mi-am facut despre el dupa teste.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Va spun ca, dacă pentru dvs., timpul petrecut în fața micului ecran de acasă este o adevărată plăcere. Dacă îți place să te bucuri de filmele, emisiunile și videoclipurile tale preferate cu cea mai înaltă calitate a imaginii – atunci ești în locul potrivit. Astăzi vă prezentăm un televizor HORIZON 55HL7590U. Acesta combină designul modern și tehnologia inovatoare în ecranul său de 55 inci. Creatorii săi de la Horizon s-au asigurat că nu trebuie să faceți compromisuri asupra calității în detrimentul prețului.

M-am bucurat foarte mult datorită noului televizor HORIZON 4K UHD, cu el aveți o rezoluție de 4 ori mai mare decât cele cu Full HD, o profunzime mai mare a detaliilor și o calitate a imaginii mai mare. Imaginea este extrem de luminoasă și clară chiar și la distanță mică.

Review HORIZON 55HL7590U

Va spun ca diagonala ecranului acestui dispozitiv este de 108 cm cu o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, raport de aspect 16: 9. Acest lucru vă garantează o imagine cu o calitate de neegalat. Tehnologiile suplimentare OSD Disable ON / OFF, Welcome Screen etc. contribuie la calitatea perfectă a imaginii noului dvs. Smart TV LED.

M-a surprins foarte mult sistemul audio al acestei unități este stereo, suportat de 2 difuzoare încorporate cu un sunet de ieșire de 8 W, în total. Această putere, în combinație cu tehnologiile suplimentare DTS TruSurround HD, Dolby AC4 și altele. vă va face să vă scufundați în magia sunetului clar și pur pe noul dvs. televizor și vă veți putea bucura chiar și de cele mai fine detalii ale sunetului conținutului video redat.

Dupa parerea noastra, HORIZON 55HL7590U este un televizor foarte accesibil, cu performanțe și calitate excelente. Fiecare dintre voi care apelează la acest model va fi extrem de mulțumit de oportunitatea de a vă bucura de filme, muzică și fotografii în orice moment. Oferiți-vă o calitate a imaginii clară, combinată cu numeroasele caracteristici pe care vi le oferă acest televizor inovator pentru o experiență reală, aproape ca în centrele de divertisment, direct în camera dvs. de zi la doar un clic distanță.

 

Pret HORIZON 55HL7590U

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 3.000 de lei. Noi am cautat si am gasit zilele trecute o oferta mult mai accesibila pe care am atasat-o pe aceasta pagina sub forma unui link.

 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
HORIZON 55HL7590U
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare