REVIEW – Samsung 65Q800T – Un produs potrivit pentru orice incapere!

Pretul este important cand vine vorba de achizitionarea acestui produs, insa pot sa va spun ca am gasit o super oferta pe care o voi dezvalui in cadrul articoluluim, mai exact Samsung 65Q800T.

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am testat dimensiunea produsului Samsung 65Q800T – deși este disponibilă și în modelele de 49 inci, 55 inci , 75 inci și 85 inci – și am constatat că avea HDR de vârf strălucitor , definiție frumoasă și culori largi. Nu vă faceți nicio greșeală: televizorul QLED Samsung Q80T arată la fel de frumos pe cât ați spera – în timp ce împachetați câteva surprize.

Banuiesc ca si dumneavoastra, la fel cum am fost si eu sunteti curiosi de ecranul acestui produs. Este inevitabil ca Q80T, care are o lumină de fundal FALD (Full Array Local Dimming), să nu fie cel mai subțire ecran plat de pe rafturi, dar pentru majoritatea cumpărătorilor, volumul suplimentar va merita.

 

Review Samsung 65Q800T

Va pot spune ca, conectivitatea este excelentă și cu patru HDMI-uri care oferă specificații avansate și variabile. Există suport 4K la 120 fps pe HDMI 4 și eARC la intrarea 3. Setul poate gestiona 4K la 60Hz (așteptat de la jocurile PlayStation 5 și Xbox Series X), 2K la 120Hz, plus VRR (Rata de actualizare variabilă) și ALLM (Auto Low) Modul de latență). Suportul FreeSync este inclus și pentru jucătorii PC AMD.

 

 

Pret Samsung 65Q800T

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Despre pret, vorbin de piata din Romania, acest produs costa in jurul sumei de 6.000 de lei.
Insa am gasit o oferta mult mai buna! Va las pe dumneavoastra sa o descoperiti pe unul dintre linkurile de mai jos.

 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 65Q800T
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare