REVIEW – JVC LT-55VA3000 – Un produs care se v-a adapta imediat cu orice membru al familiei!

Am decis sa va prezentam in acest articol produsul care se poate gasi la cea mai buna oferta. Daca ati fost impresionati cititi pana la capat sa descoperiti oferta cea mai buna de pe piata!

 

Dupa ce l-am testat, va pot spune ca JVC LT-55VA3000 este alegerea perfectă pentru dvs. dacă sunteți în căutarea unui televizor inteligent cu un ecran mare de 55 ”, care să ofere o imagine și un sunet decent, la un preț foarte accesibil.

Va pot spune despre calitatea ecranului urmatoarele: Diagonala sa este de 139 cm, ceea ce îl face unul dintre marile televizoare. Rezoluția sa este 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli. Cu luminozitate, contrast și culori uimitoare, JLED dă viață distracției în fața ochilor tăi.

Review JVC LT-55VA3000

Mi-a placut foarte mult, deoarece Software-ul este echipat cu un algoritm pentru un contrast mai bun și o calitate intensă a imaginii și unul pentru rezolvarea artefactelor de la FHD la UHD sau de la HD la UHD.

Am observat si ca Android TV vine acum cu Asistentul Google încorporat. Doar apăsați butonul microfonului pentru a găsi rapid ultimul blockbuster, verificați rezultatul meciului anterior sau stingeți luminile – și toate acestea fără a părăsi ceea ce urmăriți.

 

Pret JVC LT-55VA3000

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 2.500 de lei. Noi am gasit zilele trecute o super oferta pe care v-am lasat-o si Dvs. pe aceasta pagina sub forma unui link.

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
JVC LT-55VA3000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare