REVIEW – Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 48JS9000, 4K Ultra HD

Salutari! Astazi va voi prezenta un televizor impresionant, anume Samsung 48JS9000, care vine dotat cu toate tehnologiile prezentului. Asadar, aflati din acest articol tot ceea ce modelul ne ofera din punct de vedere tehnic, dar nu numai!

Samsung 48JS9000 review pareri

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Samsung 48JS9000 are un ecran SUHD Curbat de 121 cm, ce ofera o rezolutie fascinanta 4K Ultra HD. De asemenea, este un model Smart 3D, care foloseste sistemul de operare Tizen, unul dintre cele mai intuitive si performante, care va ofera acces rapid la absolut toate functiile televizorului. Cu alte cuvinte, veti avea parte de o experienta nemaiintalnita din toate punctele de vedere!

Designul este unul superb, elegant, cu un aspect metalic ce va oferi un aer de modernism in casa voastra. Televizorul este potrivit pentru living, acolo unde va fura privirile tuturor celor din jurul sau. Daca alegeti sa-l plasati pe o comoda, fiti fara grija, deoarece suportul in forma de T va oferi o stabilitate foarte buna dispozitivului!

Review Samsung 48JS9000

Samsung 48JS9000 va ofera imaginile preferate la cele mai inalte standarde, acestea fiind formate din culori naturale, marcate de un contrast puternic. Suporta o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si un aspect al imaginii de 16:9. Modelul te va incanta cu siguranta, deoarece vine dotat cu urmatoarele caracteristici superioare de imagine: Screen Curvature: 3,000R, UHD Upscaling, PQI 2000, Mega Contrast Ultra, Clear Panel: Pro, 10bit Support, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Nano Crystal Color, Color Gamut: Wide Color, PurColor ,Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support si Peak Illuminator Pro.

Pret Samsung 48JS9000

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul impresioneaza si la capitolul sunet, deoarece are un sistem audio 4.2CH (Front Firing) cu o iesire de 60W! Va veti simti ca intr-un mini cinematograf, pentru ca sunetul este ajutat de urmatoarele tehnologii:

 • Dolby Digital Plus
 • Virtual Surround DNSe+
 • DTS Premium Sound 5.1
 • 3D Sound
 • Sound Customizer
 • Dual Woofer
 • HD Audio
 • Wallmount Sound Mode
 • Multiroom Link
 • TV SoundConnect
 • BT Headset Support

Pe langa zecile de caracteristici speciale pe care Samsung 48JS9000 le detine, acesta sta excelent si la partea de conectivitate. Veti putea vizualiza continutul dorit redat de pe orice tip de sursa externa, deoarece modelul vine dotat cu urmatorii conectori: Wi-Fi integrat, Slot CI+, RF In (Terrestrial/Cable input/Satellite Input): 1/1(Common Use for Terrestrial)/2, Iesire audio digitala (optica), 3 intrari USB, Intrare component si 4 porturi HDMI.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 48JS9000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare