Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-RX10 III – Imagine perfecta in orice conditii

Aparatul foto digital Sony Cyber-Shot DSC-RX10 III asigura o imagine perfecta chiar si in mainile unui copil. Este un aparat foto cu un pret destul de ridicat pentru o camera digitala, insa cei d ela Sony au pus in acest model tehnologie de varf. Dintre functiile pe care le are amintim Picture Profile, S-Gamut/S-Log, inregsitrare dubla.

DSC-RX10-mare

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Din punct de vedere al designului este un bridge compact, robust si totusi versatil, putand fi folosit atat pentru hobby cat si pentru fotografii de produs. Are o inaltime de 94 mm , o latime de 132.5 mm si o grosime de 127.4 mm, cantarind putin peste un kilogram. Ecranul este de doar 2.3 inchi, insa este foarte util mai ales pentru rularea meniurilor. Are un zoom de 25 X si un senzor de tip CMOS de un inch si un senzor 20.1 megapixeli. In plus este prevazut cu un motor special de prelucrare a imaginii BIONZ Z, ce gestioneaza volume mari de date de la senzor si face ca textura si detaliile sa fie redate cu cea mai mare fidelitate.

Review Sony Cyber-Shot DSC-RX10 III

Datorita acestor dotari imaginile dumneavoastra vor fi bogate in detalii, avand un contrast excelent, iar culorile vor avea culori naturale chiar si la fotografia pe timp de noapte sau in spatii slab iluminate. Rezolutia maxima a fotografiilor ce pot fi realizate cu aceasta camera este de 5472 x 3648 pixeli, putand realiza 14 cadre pe secunda la fotografia in rafala.

Cyber-Shot DSC-RX10 III ofera aceeasi calitate si pentru filme, putand filma in 4 k, adica de patru ori HD. Asta nu poate decat sa ofere mai multe detalii, texturi si nuante filmului dumneavoastra. Efectele vor i resimtite mai ales in cazul filmarilor din prim plan. Puteti filma fie de la 3 metri fie de la doar 72 cm daca doriti mai multe detalii. Stabilizarea imaginii este una deosebita, asigurandu-va ca fotografiile si filmele dumneavoastra nu vor fi stricate de o miscare a camerei neprevazut. DSC-RX10 III este cu adevrat o camera foto pentru profesionisti, putand fi de asemenea o alternativa si pentru o camera video.

Pret Sony Cyber-Shot DSC-RX10 III

Recomandarea noastra -> AICI!

Cu ajutorul optiunilor de conectivitate extinse, Wi FI si NFC, imediat ce ati surpins imaginile le puteti partaja, astfel incat prietenii sa se bucure de experienta voastra in timp real. Putem spune cu tarie ca aceasta camera nu este pentru cei neinitiati in ale fotografiei. Cei de la Sony au folosit pentru acest model tehnologie de varf, care face diferenta.

In  magazinele foto video puteti gasi o astfel de camera la pretul de aproximativ 9000 de lei.

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video, Sony