Aparat foto digital Nikon COOLPIX WATERPROOF W100 – Hai sa facem poze si in apa!

Nikon a anunțat Coolpix W100, un aparat foto compact impermeabil cu conectivitate SnapBridge, pe piețele asiatice și europene. Nikon COOLPIX W100 combină calitatea fiabilă a imaginii, cu o simplă opțiune, ușor de utilizat, meniul animat care va aparea ca Variety Menu care are design ergonomic pentru toată lumea si chiar toata familia poate să se bucure de momente de distracție fără efort.

capture

Designul său compact rotunjit, butoane mari și caracteristici inteligente, cum ar fi subacvatică Face Framing, permit utilizatorilor să capteze imagini de înaltă calitate și clipuri video full HD cu ușurință la apăsarea unui buton. Noi opțiuni creative, inclusiv Adăugarea de efecte de desene animate și funcția de stampile, va atrage interes în rândul utilizatorilor mai tineri. Mai mult decât atât, COOLPIX W100 suporta SnapBridge, care stabilește o legătură între cameră și un dispozitiv inteligent, care permite utilizatorilor să împărtășească cu ușurință fotografiile care le-au luat prin intermediul SNSs fără a scoate și a reintroduce cardul de memorie SD. Filmarea video Full-HD” indica capabilitati de filmare la rezolutie de 1920 x 1080.

Review Nikon COOLPIX WATERPROOF W100

Fără griji de performanță poate fi utilizat de către fiecare membru al familiei. Camera este rezistenta la praf, rezistenta la apă până la 10 m, poate rezista la șocuri si căderilor de la inaltimea de 1,8 m, și rezistenta la îngheț până la -10 ° C. Are un corp dur, care îi permite să fie utilizata intr-o gamă largă de activități de petrecere a timpului liber, fie la piscină sau parc, plaja sau pârtiile de schi. Funcții și un nivel de performanță care face pot captura fotografii frumoase ușor fara eforturi.

Avem un aparat de fotografiat cu un sensor CCD de 13,2 megapixeli * 1, și este echipat cu un obiectiv NIKKOR cu zoom 3x optic. De asemenea, este echipat cu Dynamic Fine Zoom, care poate fi utilizat pentru a realiza zoom aproximativ 6x afisand calitativ un zoom digital. In plus, camera oferă o serie de funcții care fac din fotografierea si filmarea momentelor o joaca de copil.

Pret Nikon COOLPIX WATERPROOF W100

Recomandarea noastra -> AICI!

Optiuni noi sunt disponibile inclusiv pentru pozele subacvatice activand modul Face Framing, care detectează și fotografiază fețele umane atunci când camera este în apă în mod automat, și Target Finding AF, cu care detectează si focuseaza pe primul subiect gasit.

Concluzionand noi credem ca este o achizitie foarte buna pentru pasionatii de fotografie. In magazine pretul aparatului este de aproximativ 1099 de lei.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video, Nikon