Aparat foto digital Nikon COOLPIX L340

Aparatul foto digital Nikon COOLPIX L340 este un aparat compat care are mai multe atuuri pe langa pretul accesibil. Printre acestea amintim ergonomia buna, zoomul optic de 28 x , dar si autonomia foarte buna a bateriei.

COOLPIX L340-mare

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Din punct de vedere al designului, aparatul foto COOLPIX L340 este un bridge obisnuit, realizat mai mult din plastic. Fiind un aparat automat, nu suporta prea multe setari, avand in consecinta si putine butoane. Inafara de butonul oprit/pornit situat in partea de sus alaturi de declansatorul pentru zoom. Pe blit mai exista un buton care ridica blitul. Pe partea din spate regasim un buton care permite alegerea modului de fotografiere, butonul play, film, Meniu, Stergere si selectorul multiplu.

COOLPIX L340 poate fi folosit atat cu baterii AA, dar poate fi incarcat si la priza. Este dotat doar cu o singura iesire USB A/V. Nu este dotat cu vizor , iar rezolutia ecranului este de 460.000 de puncte. Insa este perfect pentru fotografiile de vacanta, daca nu doriti neaparat sa pareti ca scosi din reviste.

Review Nikon COOLPIX L340

Nici prin functii nu impresioaneaza neaparat, dar fiind un aparat destul de ieftin, pretul sau este in concordanta cu performantele. Are scene si efecte speciale incluse pentru a edita fotografiile in timp real.  Cea mai interesanta functie este totusi Traget Finding Af, care face ca aparatul sa intuiasca cine este personajul principal din fiecare fotografie realizata.  Pe langa clasicele sepia, alb-negru, se pot adauga efecte ca ochi d epeste, pictura, etc.

Din punct de vedere al calitatii imaginii aceasta este foarte buna pana la ISO 400. La ISO 800 se vede diferenta fata de alte aparate foto, aparand zgomotul, iar la ISO 1600 deja nu mai face fata. Peste ISO1600 nici macar nu poate fi folosit. Cu toate aceste minusuri, fotografiile in aer liber ies destul de clare. In interior insa blitul nu face fata cu brio intotdeauna.

Pret Nikon COOLPIX L340

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca sa rezumam cele spuse mai sus, putem spune ca aparatul foto de la Nikon COOLPIX L340 este pentru fotografii de ocazie, sau pentru o familie care doreste amintiri din vacanta de pe un aparat foto si nu de pe o tableta sau un smartphone. Poate fi foarte usor folosit atat d eun copil de cativa anisori cat si de un varstnic care nu prea are tangente cu tehnologia. Insa de departe cel mai amre atu al acestui aparat foto este pretul.

Puteti cumpara din magazinele specializate aparatul foto COOLPIX L340 cu aproximativ 1200 lei.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video