Aparat foto Nikon COOLPIX L31 16.1MP – Fi pregatit sa surprinzi momente speciale

Cei pasionati de aceasta arta trec cu vederea de multe ori utilitatea unui aparat mic, ușor de utilizat. Cu toate acestea, o camera de buzunar de dimensiuni mici poate fi un instrument foarte util pentru multe aspecte ale fotografiei. Din fericire, Nikon știu acest lucru și s-au lansat Coolpix L31, un senzor de 16 megapixeli și shooter-ul dispune de un zoom optic de 5x, reducerea electronică a vibrațiilor și compatibilitate stocare SDXC. Nikon Coolpix L31 este disponibil în negru, argintiu, roșu și violet.

capture

Acum, lumea modernă pur și simplu nu are nevoie de o mulțime accesorii care se ofera in pachetele mai scumpe. Unii oameni doresc ceva simplu. Deci, în cutia Coolpix L31, manualul de utilizare a fost redus la un ghid de pornire rapidă și manualul complet poate fi descărcat de pe site-ul Nikon. Garanția a fost atașata ghidului de pornire rapidă pentru a reduce cantitatea de bucăți de hârtie care sunt folosite. Încă mai există baterii și o curea (carduri de memorie nu mai sunt oferite in pachet de ceva ani) și un cablu USB. Se poate argumenta că, motivul pentru care o cutie mai mică a fost folosita pentru a economisi hartie, practic ajuta mediul. Deoarece nu are un disc mare în cutie îi permite să fie mai mic ambalajul și se economisește hârtie.

Review Nikon COOLPIX L31

Lentila Nikon Coolpix L31 nu este pus exact pe centru pentru a se adapta curburii corpului. Zoom-ul optic 5x modest are 6 elemente în 5 grupe și echivalează cu un obiectiv cu zoom 26-130mm în termeni de 35mm. Asta ar trebui să fie suficient pentru fotografii speciale, cum ar fi sărbătorile și zilele aniversare când un aparat de fotografiat ca acesta va fi folosit cel mai mult. Diferența mare între L31 și predecesorul său L29 (The L30 fiind o versiune de rezoluție mai mare) este adăugarea de VR electronic (reducere a vibrațiilor) când filmareza video. Această funcție nu a fost disponibilă pe oricare dintre modelele anterioare și va ajuta la menținerea constantă a imaginii scenei pe ecran.

Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că, la 720p HD de calitate, cele mai multe versiuni electronice ale stabilizarii imaginilor va decupa unpic din cadru, astfel încât să nu vedeți marginile care apar si dispar in timpul procesului. Făcând acest lucru înseamnă mai puțiinì pixeli pe ecran, care ar putea însemna că nu mai este clasificat ca fiind HD. Țineți cont de faptul că scăderea in rezoluție va fi neglijabila și nu ar trebui să diminueze plăcerea vizionării.

Rezolutii imagine: 4608 x 3456 3264 x 2448 2272 x 1704 1600 x 1200 640 x 480 4608 x 2592
Expunere: +/- 2 EV in incrementi de 1/3 EV
Lentile: 4.6 – 23.0 mm (echivalent 35 mm: 26 – 130 mm)
Distanta de focalizare (macro) Wide: 10 cm – infinit
Cardurile acceptate sunt SD SDHC SDXC si o memorie interna de 17 MB. Este foarte portabila are doar 160 g si in pachet vei gasi 2 Baterii AA si un cablu USB pentru transfer de date si o curea obisnuita de mana.

Pret Nikon COOLPIX L31

Recomandarea noastra -> AICI!

Speram ca aceasta camera sa fie potrivita pentru tine la un pret de aproximativ 799 de lei

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video, Nikon