Nikon COOLPIX A10, 16.1MP – Compact si performant

Astazi avem de vorbit despre Nikon Coolpix A10 care este aparat foto compact de tip entry level de la Nikon și este disponibil într-un număr de culori, A10 dispune de un senzor de 16.1 megapixeli cu unghi larg si 5x zoom optic.

capture

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pornirea aparatului este foarte buna si rapida. La Nikon A10 timpul este de 1.9sec. Este doar marginal mai lent decât camerele mai mari, care se pornesc in 1.8sec. Deci asta e un rezultat bun. fotografiere continuă a produs 7 imagini in 10 secunde, ceea ce dă o medie de aproximativ 0.7fps (cadre pe secundă). A fost nevoie de 27 secunde pentru ca aparatul sa memoreze toate pozele pe un card de memorie SDHC din clasa 8 și să fie gata pentru un shooting nou.

Review Nikon Coolpix A10

Playback-ul pe Nikon Coolpix A10 este accesat prin intermediul butonului de redare de pe partea din spate a camerei. Acest lucru se poate face indiferent dacă aparatul este pornit sau oprit. Când te uiți mai întâi la o imagine pe care fotografiato, va afișa informații de bază despre imagine, cum ar fi ora și data și numărul dosarului.

Există, de asemenea, o emblemă mică în centrul de jos a ecranului. Dacă apăsați pe butonul OK în timp ce aceasta poza este pe ecran, puteți avea acces la un sistem de editare de bază a aparatului foto. Acesta vă permite să adăugați un anumit număr de efecte și tonuri de culoare. Dacă decideți că nu adaugati un filtru puteți apăsa Menu pentru a da înapoi fără nici o modificare.
Atunci când faci Playback, există un tab in meniu care înlocuiește tabul camera & video. Acesta permite modificarea imaginilor, cum ar fi adăugarea D-Lighting (un sistem de impuls gamă dinamică) și Estompare pentru portrete. De asemenea, vă permite să faceti un slide-show, sau protejarea imaginii, sau imaginea poate fi rotita.

Pret Nikon Coolpix A10

Recomandarea noastra -> AICI!

Rezolutii disponibile: 4608 x 3456 3264 x 2448 2272 x 1704 1600 x 1200 640 x 480 4608 x 2592 . In pachet gasiti si curea de mana si baterii alcaline R6 doua baterii de tip AA care au o viata consistenta de aproximativ 200 de cadre.
Concluzionand noi credem ca este o achizitie foarte buna in materie de tehnologie. In magazine pretul lui este de aproximativ 799 de lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video, Nikon