Camera video Canon Legria HF G25 – imaginea perfecta

Aceasta camera video se adreseaza celor care doresc o imagine deosebit de clara. Tehnologia video HD este oferita de un obiectiv F1,8 deosebit, de 30,4 mm, cu zoom optic 10x uniform si diafragma cu 8 lamele, pentru efecte de defocalizare cu aspect natural. Formatu video de inregistrare se numeste AVCHD asigurand o calitate superioara a imaginii la o rezolutie de 1920 x 1080. Avand mai multe moduri de selectie imaginea va fi adaptata la mediul inconjurator: Auto, Portret, Sport, Zapada, Plaja, Asfintit, Iluminare redusa, Scena nocturna, Artificii, Reflector.

Senzorul HD avansat CMOS Pro ofera performante mari in locuri in care este lumina zlaba, Cu camera Canon Legria HF G25 poti filma fara probleme. Stabilizarea optica a imaginii este facuta de sistemul lS Inteligent fiind solutia perfecta pentru imagini clare chiar daca aparatu este miscat incontinuu. Detecteaza si selecteaza automat un mod de stabilizare si dumneavoastra puteti sa va concentrati in continuare la filmare, fara teama ca imaginea va fi neclara.

Review Canon Legria HF G25

Controlul manual este total, veti avea un inel manual pe obiectiv si cu acesta va permite sa schimbati cu usurinta expunerea, setari asupra diafragmei a timpului de expunere si a amplificarii se vor face din ecranul tactil LCD. O tasta personalizata si un buton rotativ manual va ofera control total asupra creativitatii. Se poate selecta scena audio avand posibilitatea sa selectati unul din cele 5 moduri de scena audio, microfonul fiind foarte sensibil si avand functia de zoom va inregistra cel mai clar sunet posibil. Ecranul LCD tactil de 8,8 cm, de inalta rezolutie, cu 920 de mii de puncte, este optimizat pentru inregistrare HD asigurand o acoperire de 100% a scenei. Imaginea video Full HD AVCHD se inregistreaza la maxim 24 Mb/s in memoria flash incorporata de 32 GB. Camera video este dotata cu doua sloturi de carduri SDXC si comutarea inregistrarii (Relay Recording) Cei 32 de GB incorporati asigura 12 ore de inregistrare.

Pret Canon Legria HF G25

Recomandarea noastra -> AICI!

Concluzionand aceasta camera video este perfecta pentru filmari de calitate superioara fiind pregatita pentru cel mai ambitios proiect de film. Am gasit pe internet aceasta camera la pretul de 3999 lei

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Camere Video, Foto/Video