Aparat foto digital Canon PowerShot SX60 – Fotografie in cele mai mici detalii

Aparatul foto digital Canon PowerShot SX60 este cu adevarat deosebit. Cei de la Canon au scos un model pe piata ce poate surprinde cele mai mici detalii avand un zoom  de 65 X  si un senzor CMOS cu o rezolutie de 16.1 MP. Cu asemenea caracteristici poate si filma la rezolutie full HD cu 60 de cadre pe secunda. Pretul este unul pe masura, insa cei care isi doresc performnata si calitate considera ca este un pret mai mult decat accesibil.

SX60-mare

Desi este un bridge ca design, functiile si tehnologia utilizata de Canon pentru acest aparat sunt dintre cele mai bune, aducandu-l aproape de un DSLR. Are un procesor de imagine DIGIC VI, care permite inregistrarea cu rafale de 6.5 cadre pe secunda, dar si cu algoritmi noi de procesare a imaginii care reduc zgomotul la ISO ridicat. Obiectivul sau versatil ofera pe langa zoomul intens si un unghi de cuprindere larg datorita focalei de 21 mm. Indiferent ca e zi sau noapte calitatea fotografiilor va si aceeasi, mai ales pentru ca stabilizatorul de imagine este unul inteligent ce se adapteaza automat, neexistand riscul ca imaginile sa iasa neclare. De aceea acest aparat foto poate fi folosit la fel de bine de un profesionist , dar si d eo persoana care abia descopera tainele fotografiei. Daca vrei sa experimentezi, cu ajutorul functiei RAW poti sa faci singur setarile si sa alegi filtre sau formatul de imagine, camera fiind capabila sa filmeze si sa fotografieze in format 3:2, 16:9, 4:3, 1:1 si 4:5.

Review Canon PowerShot SX60

Canon PowerShot SX60 are Wi – Fi si NFC incorporat, putand fi folosit de la distanta si conectat cu alte dispozitive aproape instantaneu. Vizorul sau electronic se apropie de cel al dslr-ului ca functionalitate. De asemenea LDC-ul de 3 inchi este ideal pentru a vizualiza meniul si imaginile chiar si la lumini foarte intense. Cu ajutorul aplicatiei Camera Window puteti comanda camera cu ajutorul unui smartphone, iar cu Smart Sync puteti transfera aproape instantaneu copii ale fisierelor multimedia direct pe pc sau in cloud.

Review Canon PowerShot SX60

Recomandarea noastra -> AICI!

Canon PowerShot SX60 este o camera foto de o calitate superioara, cu multe caracteristici care se apropie de un DSLR. Este destinata in general utilizatorilor cu ceva cunostinte in domeniul foto, insa este si un bun suport de studiu pentru cei care doresc sa exploreze. De departe marele avantaj este faptul ca are zoom de 65X care va permite sa surpindeti detalii, dar si subiecte aflate la distante relativ mari.

In magazinele de profil acest aparat foto poate fi achizitionat cu suma de 2000 lei.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video