Aparat foto DSLR Nikon D7200 + Obiectiv 18-105 VR – O alegere inteleapta

Aparatul foto DSLR Nikon D7200 este cu adevarat o alegre inteligenta cand vine vorba de achiztionarea unui aparat foto. Asta daca ai si bugetul pe masura, pretul fiind in ton cu dotarile sale de top. Acest model continua cu succes seria inceputa de cei de la Nikon odata cu modelul D7000., fiind un upgrade la D7100 fara foarte multe noutati fata de modelul precedent. Este un aparat de cursa lunga, ce a fost special conceput pentru a rezista in cele mai vitrege conditii de fotografiere sau filmare. Il puteti lua cu incredere in natura fiind rezistent la praf, la intamperii si chiar la socuri cauzate de caderea accidentala.

D7200-mare

D7200 pastreaza exceptionalul senzor DX de 24 megapixeli fara filtru Low Pass, asta asigurand ca din punct de vedere al performantei va fi cel putin la nivelul lui D7100. Are un sistem autofocus imbunatatit cu 51 de puncte AF si cei de la Nikon au rezolvat aspectul care i-a adus lui D7100 cele mai multe critici: dimensiunea bufferului pentru fotografierea in rafala. Odata rezolvata si aceasta problema putem spune ca cei de la Nikon au descoperit reteta fotografiei perfecte cu un pret accesibil.

Review Nikon D7200

Atat fotografiile cat si filmele realizate cu Nikon D7200 sunt senzationale indiferent daca le realizati ziua sau noaptea, intr-o incapere slab luminata sau in aer liber intr-o lumina puternica. Beneficiind de sistemul AF de top se poate fixa subiectul pozei la milimetru. Filmele realizate cu acest aparat par a fi filmate de o echipa de productie cinematografica profesionista.

Si ca sa duceti cu adevarat la perfectiune cretiile dumneavoastra functia Picture Control 2.0 va ajuta sa faceti mici retusuri in ceea ce priveste detaliile, contrastul, luminozitatea , sau chiar nuanta si saturatia. Folosind modul Uniform veti munci mult mai putin la editat dupa productia propriu zisa. Iar daca pe langa o imagine perfecta avem si un sunet de senzatie avem reteta perfecta pentru o filmare de calitate. Nikon D7200 este dotat cu Wi fi si NFC, special pentru a putea partaja in timp real creatiile dumneavoastra pentru a fi admirate de toata lumea si pentru a va fi apreciata astfel munca in timp real.

Pret Nikon D7200

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca doriti un aparat foto cu adevarat performnat si rezistent totodata acest model pare o alegere perfecta, avand un raport calitate pret dintre cele mai bune de pe piata de profil.

Pretul de vanzare al lui Nikon D7200 insotit de Obiectiv 18-105 VR este de aproximativ 6900 lei.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video, Nikon