Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-H300 – Fotografia este o revelatie cu Super Zoom

Aparatul foto digital Sony Cyber-Shot DSC-H300 este una din cele mai vandute camere compacte din Romania. Avand semnatura Sony, si un pret acceptabil, acest model pare alegerea perfecta atat pentr incepatori, cat mai ales pentru cei care isi doresc un aparat foto pentru familia lor.

Este un aparat foto bridge, dar totusi are un corp de DSLR.  Este destul de voluminos, insa are totusi dimensiuni acceptabile, iar geanta in care vine nu este deloc uriasa, asigurand o portabilitate ridicata.

DSC-H300-mare

Are meniu intuitiv si multe setari, inclusiv pentru cei care au facut deja primii pasi in fotografie, avand chiar si modul Full Manual. Pentru incepatori si pentru cei care nu vor sa experimenteze modul automat se descurca excelent. Si cum sa nu se descurce cand are un zoom optic de  50 x si 20.4 megapixeli? Vine cu o multime de filtre si efecte, precum si scene presetate. Astfel ca indiferent ce alegi, fotografiile tale vor fi impresionante cu numai cateva clickuri.

Ecranul are 3 inchi si are o rezolutie de 920000 de pizeli si o luminozitate foarte buna. contrastul vine sa ajute la fotografiile realizate in lumina intensa a soarelui. Un alt plus ar fi vizorul electronic, care pare sa fie la DSC-H300 cel mai bun de pe piata.

Review Sony Cyber-Shot DSC-H300

Cei de la Sony nu se dezmint cand vine vorba de calitatea produselor lor. Pentru acest model au folosit lentilele Carl Zeiss, senzorul de imagine este CMOS Exmor R™ 1/2,3, ceea ce iarasi e bine.  Cu asemenea dotari este clar ca si functia filmare este la un nivel ridicat. Astfel ca filmele realizate cu aceasta camera au rezolutii de 1920 x 1080. De departe insa cel mai mare avantaj al DSC-H300 este Super Zoomul de 50 x. Cu ajutorul acestuia puteti fotografia subiecti aflati la distante destul de mari. Este ideal cand vrei sa fotografiezi animale in liberatte far a interveni in mediul lor, sau sa risti sa fii atacat de ele. Este foarte precis si cei care vor urmari fotografiile vor crede ca au fost realizate chiar in preajma subiectului.

Are insa si cateva minusuri, mai degraba de ordin practic. Displayul nu se rabateaza decat vertical si exista sansa sa fie zgariat in timpul manipularii, iar in momentul cand se foloseste vizorul nasul atinge ecranul. Autonomia bateriei este destul de restransa, nereusind sa faca fata la mai mult de 200-250 de fotografii, avand o capacitate de 1240 mAh. Totusi este bine ca se poate incarca prin USB, asa ca daca ai un laptop cu tine il poti incarca imediat si te poti bucura de super zoomul acestui aparat la maxim.

Pret Sony Cyber-Shot DSC-H300

Recomandarea noastra -> AICI!

Putem spune ca acest aparat foto este ideal pentru o familie care calatoreste mult si doreste sa surpinda panorame sau peisaje deosebite. Daca mai adaugam la acest lucru faptul ca pretul sau este sub 1000 de lei este clar ca este o alegere foarte buna.

In magazinele foto-video pretul lui este de aproximativ 1200 de lei.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video, Sony