Nikon COOLPIX B500, 16.1MP Rosu – Surprinde detaliile momentelor speciale

Noul Nikon Coolpix B500 este un aparat foto accesibil superzoom de tip entry-level, care include un obiectiv cu zoom puternic cu un senzor CMOS puternic 1 / 2.3-inch și conectivitate completă fără fir Nikon SnapBridge. Acest aparat foto de 16 megapixeli are lentile de 4.0-160mm f / 3.0-6.5 care oferă o gamă 22.5-900mm echivalentă focală (40x zoom optic). Obiectivul are douăsprezece elemente în nouă grupuri, inclusiv 3 elemente de lentile ED.

capture

Lentila include, de asemenea sistemul de reducere a vibrațiilor de comutare pentru ambele functii adica foto si captura video (VR electronic este de asemenea disponibilă în timpul înregistrării video). Includerea VR este foarte importantă, nu numai având în vedere cantitatea de zoom dar, de asemenea poate atrage lumină scăzută.

Nikon B500 cântărește (541g) cu baterii si card de memorie. Acesta acceptă cardurile SD / SDHC / SDXC și are, de asemenea, 20MB de memorie interna). Pe tema bateriilor, Coolpix B500 este alimentat de patru baterii baterii reîncărcabile de tip AA, NiMH , cum ar fi Nikon EN-MH2 (comercializat separat), cu o durata de viata de prox. 600 cadre.

Review Nikon Coolpix B500

Pentru a face capturarea mai usoara a fotografiilor și a imaginilor video din unghiuri dificile, Nikon Coolpix B500 are un ecran LCD TFT de tip 921k ceea ce inseamna inclinarea ecranului nu afecteaza prea mult vizibilitatea. Afișajul său oferă 98% acoperire din cadru atunci când se fotografiază și o zonă de 100% a imaginii în timpul redării. Ca și predecesorul său, Coolpix B500 nu are un vizor electronic la nivelul ochilor.

Modurile de autofocalizare includ centru, cu prioritate față, selectarea manuală, AF urmărire subiect și gasirea tintei AF. Atunci când se utilizează selectie manuala AF, puteți alege din 99 de zone de focalizare. În plus, Coolpix B500 foloseste focalizarea de contrast automată in detecție.

Pret Nikon Coolpix B500

Recomandarea noastra -> AICI!

Cea mai mare viteză de declanșare vei gasi acest aparat foto. Când se utilizează Coolpix B500 în cele mai multe moduri de fotografiere este de 1/1500s, si 1/4000s este rezultatul in modul continuu de fotografiere de mare viteză. Un filtru ND controlat electronic (-2.0 EV) este folosit, în loc de o diafragmă iris pentru apertura. Cea mai mică viteză a obturatorului în timpul fotografierii normale este de 1 secundă. Când fotografiați în modul de mare viteză continuă, Nikon raportează că B500 va fi capabil de a capta 7 imagini de rezoluție completă pe secunda.

In magazinele specializate pretul este de aproximativ 1999 de lei.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video, Nikon