Aparat Nikon COOLPIX A100, 16.1MP Negru – Nelipsit de la petreceri

Stilat, subțire și simplu de utilizat, Coolpix A100 se potrivește cu ușurință într-un buzunar sau o geantă. Vei fotografia mereu imagini de neuitat cu un senzor CCD de 20,1 megapixeli și zoom optic 5x si la un zoom optic de 10x dinamic Fine Zoom – vă ajută să capturați cele mai frumoase momente cu familia și prietenii. Distreaza-te cu efecte speciale în timp fotografiezi, sau pentru a fi creativ adauga efecte rapide pentru a îmbunătăți fotografiile. Selectoru automat de scenă alege modul scenă cea mai potrivită pentru a optimiza setările, Panorama asigura capturi impresionante, scene care țin de călătorie, plus puteți face filme HD prin simpla apăsare a unui buton în timp ce Motion Blur Reduction (reducerea neclaritate în mișcare) păstrează imaginile clare uimitoare.

capture

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Stilat si usor de folosit acest aparat foto poate fi transportat în buzunar sau în geantă oriunde si are un design zvelt si elegant, astfel încât abia să simți greutatea sa – numai 119 g, inclusiv acumulator și card SD – .

Este simplu de operat, astfel încât veți fi întotdeauna pregatit pentru a captura momentele speciale. Obiectivu Nikkor cu zoom optic 5X asigura fotografii excelente care sunt ușor de realizar cu un selector automat de scenă care alege automat modul scenă cel mai adecvat cum ar fi Portret, Peisaj de noapte sau Close-up for you. Camera dvs. are 16 moduri scenă – cum ar fi Sport, Plaja sau Portret animal de casă – care pot fi adaptate la condițiile de fotografiere. Fiecare mod optimizează setările camerei pentru a obține cea mai bună expunere pentru condiții specifice, astfel încât să puteți captura imagini clare chiar și în condiții dificile.

Review Nikon COOLPIX A100

Acele scene frumoase pe care le găsiți în vacanță pot fi prețuite pentru totdeauna cu Panorama care ajuta combinarea mai multor fotografii pentru a crea o singură imagine panoramică uimitoare. Întotdeauna obține imagini mai clare cu reducere efectului de miscare (Motion blur) compensează mișcarea camerei și mișcarea subiectului – chiar și atunci când copiii sau animalele de casă se mișcă rapid. Distractie placuta cu efecte speciale.

Review Nikon COOLPIX A100

Recomandarea noastra -> AICI!

Acum poti adăuga propriile efecte definind stilul tau unic. Alege din 8 efecte care pot fi aplicate direct in timp ce faci poze. înregistreaza cu ușurință toate distractiile de sărbători cu familia sau momente memorabile în filme HD netede, cu doar o singură apăsare a butonului dedicat movie-record button.
In magazinele specializate pretul este de aproximativ 1099 de lei.

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Nikon