Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500, 16.1MP Negru, O poza cat o mie de cuvinte !

Inovatia Nikon va surprinde cu aparatul foto digital Nilon COOLPIXB500, ce se caracterizeaza in primul rand prin operare simpla si intuitiva ,iar in al doilea rand printr-o calitate superioara a imaginii.Acest aparat dispune de o multime de functii ce faciliteaza obtinerea filmelor Full HD(1080p/60i) surprinzatoare si a fotografiilor impresionante atat in timpul dumnevoastra liber admirand natura cat si in timpul calatoriilor.Fiind dotat cu 16 megapixeli si cu un sensor CMOS cu iluminare din spate,ce este extreme de efficient,puteti obtine fotografiile de inalta calitate pe care vi le-ati dorit dintotdeauna.

lc-32che4041-677x316_c

Acest aparat foto este ideal pentru realizarea fotografiilor in familie si nu numai deoarece puteti surprinde expresii faciale amuzante dar in acelasi timp va puteti apropia si de centrul actiunii la diferite aniversari si evenimente ,actionand zoom-ul optic de 40x al obiectivului NIKKOR,extensibil pana la 80x,prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom,care va este util in acomodarea oricarei situatii de fotografiere,chiar si pe perioada nocturna.Sistemele optice NIKKOR ofera performantele senzationale demonstrate,astfel incat va puteti bucura de un obiectiv puternic ,ce garanteaza o acoperire de la 22.5mm la unghi larg,pana la unghiuri de camp super-telefotografice de 900 mm(adica distantefocale echivalente cu formatul de 35mm),intr-un aparat foto compact.

Review Nikon COOLPIX B500

Cheia succesului in ceea ce priveste obtinerea unor imagini clare o reprezinta stabilitatea aparatului foto.Functia VR de inalta performanta suprima efectiv gradul de estompare cauzat de tremuratul aparatului foto,chiar si atunci cand zoom-ul este maxim(40x);prin urmare,cadrele clare sunt garantate.Prin reducerea vibratiilor (VR),cu ajutorul deplasarii componentelor obiectivului,se echivaleaza timpul de expunere cu 3 stopuri mai scurt(pe baza standardului CIPA,la pozitia maxima de telefotografiere),iar designul efficient va ajuta sa mentineti stabilitatea aparatului foto.
Caracteristic acestui tip de aparat foto digital este modul SNAPBRIDGE.Acest mod mentine o conexiune constanta ,cu un consum redus de energie,intre aparatul fotosi smatphone sau tablet,pentru a va ajuta sa mentineti mai bine controlul asupra vietii fotografice.Este momentul sa puteti sincroniza imaginile cu cele din dispozitivul intelligent in timp ce fotografiati sis a partajati intr-o clipa imaginile de calitate Nikon.Deasemenea ,prin intermediul telefonului puteti controla functiile cheie ale aparatului foto,sa aveti mereu ora exacta in aparatul foto si sa il actualizati etc.
Aparatul este prevazut cu un selector de moduri care face ca fiecare fotografie realizata sa fie particularizata dupa dorintele dumneavoastra.
Este momentul sa spuneti “adio” imaginilor video neclare fiind ca aparatul din gama Nikon poate inregistra filme Full HD(1080p/60i) prin intermediul sistemului hibrid de reducere a vibratiilor pe 4 axe ce combina functia VR electronic ,pentru a elimina tremuratul aparatului foto si a reduce efficient fenomenul de estompare.
Bucurati-va de simplitatea fotografierii cu monitorul cu inclinare, cu unghi variabil, care faciliteaza realizarea compozitiilor creative si va asigura ca fotografiati exact ceea ce vedeti pe ecran. Fotografiati si filmati confortabil, dintr-o gama larga de unghiuri, cu flexibilitate pentru fiecare tip de subiect.Acesta ofera o reproducere precisa a culorilor si o vizibilitate superba, chiar si atunci cand este privit dintr-o directie diagonala. Stratul anti-reflexie si acoperirea acrilica anti-amprenta asigura vizualizarea clara in orice moment, iar functia de reglare a luminozitatii pe 5 niveluri ofera o vizibilitate superioara cand se redau imaginile in zilele mai insorite.

Pret Nikon COOLPIX B500

Recomandarea noastra -> AICI!

Aparatul foto este proiectat ergonomic, pentru a asigura o priza stabila, desi corpul acestuia este extrem de portabil – aproximativ 113,5 (L) x 78,3 (l) x 94,9 (h) mm – si incape confortabil in mana. Este stilizat in maniera clasica, cu performante superioare si greutate scazuta, cantarind aproape 542 g, inclusiv bateriile si cardul SD
Focalizati subiectul instantaneu cu tehnologia Gasire tinta AF, care analizeaza conditiile de fotografiere pentru a identifica rapid subiectul. Doar indreptati aparatul foto spre subiectul dorit si acesta va prevedea instantaneu zona in care ar trebui obtinuta focalizarea. Zonele de focalizare active sunt stabilite automat in corelatie cu dimensiunea subiectului, asigurand intotdeauna o focalizare clara pentru toate imaginile. Functia Gasire tinta AF functioneaza cu aceeasi eficacitate pe subiectele gasite in centrul cadrului si pe cele din afara cadrului; de asemenea, este foarte eficienta la fotografierea subiectelor mai mici, precum florile si mancarea.

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video