Aparat foto digital Nikon COOLPIX A100, 20.1MP Rosu

Un aparat subtire,simplu de utilizat si elegant,asa putem defini  aparatul Nikon COOLPIX  A100.Acest aparat foto dispune de un design elegant fiind extrem de portabil,incat abia daca il veti simti in geanta dumneavoastra sau in buzunar,deoarece cantareste doar 119g incluzand acumulatorul si cardul SD.

lc-32che4041-677x316_c-9-677x316_c

Puteti realiza cele mai frumoase fotografii de grup dar si portrete clare cu obiectivul NIKKOR cu zoom optic 5x( echivalent cu 26-130mm in format de 35mm),ce se poate extinde pana la 10x cu ajutorul functiei Dynamic Fine Zoom,astfel incat dumneavoastra puteti apropia subiectul ce urmeaza a fotografiat si puteti surprinde cele mai haioase expresii faciale.

Datorita senzorului de imagine de 20.1MP puteti realiza imagini de inalta calitate,cu detalii precise ce vor avea un aspect uimitor cand le veti mari.

Review Nikon COOLPIX A100

Aparatul foto digital din gama Nikon dispune de 16 moduri de scena precum Plaja,Sport sau Portret animal ce pot fi selectate in functie de dorintele dumneavoastra in momentul realizarii fotografiei.Cele mai reusite imagini vor fi obtine prin intermediul selectorului automat de scene ,care allege automat cel mai potrivit mod de scene precum Prim-plan,Peisaj noapte sau Portret.Setarile aparatului foto sunt optimizate cu ajutorul fiecarui mod astfel incat dumneavoastra sa obtineti cea mai buna expunere pentru conditiile respective de fotografiere.

Gratie functiei Asistenta panorama ,ce combina mai multe fotografii in aparatul foto ,pentru a crea o panorama unica ,splendoarea imaginilor ce v-au captivat in vacanta poate fi pastrata pe veci.

Datorita acestui aparat se va reduce neclaritatea cauzata de miscare.Veti fi incantat sa obtineti imagini mai clare,datorita functiei de reducere a fenomenului de estompare cauzat de miscare,ce echilibreaza tremuratul aparatului foto si miscarea subiectului ,chiar si atunci cand vreti sa fotografiati copiii sau animalele ce se deplaseaza rapid.

Pret Nikon COOLPIX A100

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest aparat foto dispune si de diverse efecte speciale precum Soft,Sepia nostalgica sau Color selective, pe care le puteti folosi in mod distractiv pentru a adauga o nota extrem de creativa fotografiilor.Pe langa efectele speciale,aparatul detine si 6 efecte rapide pentru a acorda un nou aspect imaginilor dumneavoastra precum Ochi de peste,Efect de miniaturizare( transforma scena intr-o scena miniaturala) sau Pictura,prin intermediul careia puteti da fotografiei un aspect de opera de arta.

Totul devine mai distractiv cu ajutorul celor 12 efecte de retusare cosmetica post-fotografiere,cu care dumneavoastra puteti prelucra portrete astfel incat sa arate perfect prin adaugarea de machiaj  sau prin ascunderea cearcanelor.

Pretul acestui aparat foto este de 850 lei.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Aparate Foto, Foto/Video, Nikon