REVIEW – Lada frigorifica Arctic O10+, Clasa A+, Alb, Nu poti rata asa oferta!

Știm că asta este perioada în care trebuie stocată cât mai multe produse din carne pe perioada iernii. Așa că o ladă frigorifică este tot ce ai nevoie pentru asta. Arctic O10+ este o ladă frigorifică de foarte buna calitate. Vă invit să descoperim împreună acest produs dar și prețul promoțional de unde poate fi achiziționata.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Pot să vă spun că este un congelator foarte fiabil care a fost încadrat în clasă energetică A+. Este construit din materiale de cea mai buna calitate care va asigura o eficiență sporită un termen foarte lung de timp. Un mare avantaj la acest model este siguranța produselor în cazul unei pene de curent, acest asigurând până la 30 de ore de autonomie.

Review Arctic O10+

Arctic O10+ este construit din materiale inflamabile, beneficiind de asemenea și de o garnitură antibacteriană pentru a împiedica dezvoltarea bacteriilor pe ușă. Să vă mai spun și despre Fast Freeze Zone care este zona congelatorului ce oferă opțiuni multiple pentru congelarea produselor inclusiv congelarea rapidă. Toate congelatoarele de la Arctic beneficiază de o izolație de foarte buna calitate care asigură o funcționare foarte eficientă pe termen lung de timp și un consum redus de energie.

Review Arctic O10+

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest produs este certificat TUV Adică o certificare germană pentru siguranța produselor care confirmă faptul că Arctic respectă standardele de construcție și de siguranță astfel calitatea este la cel mai înalt nivel. Congelatorul are o capacitate totală de 104 litri volum net. Un alt lucru interesant este acest congelator este clasat A+ lucru care asigură un consum redus de energie pe termen lung de timp adică aproximativ 173 kW. Trebuie să vă mai spun că congelatorul este format dintr un singur compartiment mare și mai beneficiază de un coș metalic care se montează în interior. Capacitatea de congelare este de 4. 75 Kg pe oră. Întreg aparatul frigorific măsoară 86 x 53.7 x 61 cm și are o greutate totală de 27 kg.Acestea fiind spuse trebuie să spun că acest congelator este potrivit pentru stocarea unor cantități mari de produse din carne sau orice alte produse care necesită congelare pe termen lung.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic O10+
Stele acordate
51star1star1star1star1star