REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK60320NFEMT , 312 l, Clasa A+, H 185.3, Tehnologie No Frost la super pret!

Va salut. Astazi ne vom ocupa de o combina frigorifica foarte interesanta. Vom face un review asupra caracteristicilor lui Arctic AK60320NFEMT care vine cu o capacitate mare si vom vedea care este cel mai bun pret la care se poate achizitiona.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Despre acest model putem spune ca este foarte eficient energetic. Acesta are un consum optim de energie, oferind super economie la facturile de curent, fiind clasata A+ combina frigorifica de la Arctic iti va asigura un consum mic si o performanta buna.Despre acest model putem spune ca este foarte eficient energetic. Acesta are un consum optim de energie, oferind super economie la facturile de curent, fiind clasata A+ combina frigorifica de la Arctic iti va asigura un consum mic si o performanta buna.

Review Arctic AK60320NFEMT

Un lucru important de discutat este tehnologia Full No FROST. Combina a fost dotata cu un sistem de racire inovativ, care impiedica formarea ghetii, asigurand un nivel optim de umiditate directionand intr-un mod diferit curentii de aer.  Astfel dezghetarea manuala nu mai este necesara.
Acum va voi vorbi despre un compartiment de mari dimensiuni ale combinei Arctic AK60320NFEMT . FAST FREEZE XL Zone, este un compartiment special situat in congelator care iti permite sa activezi functia de congelare rapida.

Tehnologia Air Flow Dual Tech este racirea bazata pe curenti de aer multidirectionali care vor mentine prospetimea si calitatea alimentelor pe termen lung. Vei pastra pe termen lung alimentele fara a amesteca mirosurile dintre cele doua compartimente.
Exista de asemenea si un compartiment pentru legume si fructe denumit Garden Fresh. Alimentele tale sunt acum mai proaspete pe un termen mai lung de timp.

Combina frigorifica mai este dotata cu un display LCD care ofera o interfata usor de utilizat, si avand controale usor de accesat se poate seta temperaturile frigiderului si ale congelatorului.

Pret Arctic AK60320NFEMT

Recomandarea noastra -> AICI!

Combina frigorifica este foarte spatioasa. Ofera un volum net total de 312 litri repartizati in 222 litri net frigider si 90 litri congelator.Pe langa aceste lucruri pot sa va mai spun ca are la interior 3 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si 1 compartiment legume si fructe. Iluminarea interioara se face cu tehnologie LED, si mai specificam urmatoarele functii:Functie ECO Functie vacanta (Holiday) Functie super-congelare Functie super-racire Sistem antibacterian Sistem de avertizare pentru usa deschisa. Un pret destul de mare a fost descoperit recent la alte magazine, de aproximativ 2.200 de lei.

Pretul de azi 09.07.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AK60320NFEMT
Stele acordate
51star1star1star1star1star