REVIEW – Combina frigorifica Beko RDNE535E20DZM, A+, 535 litri, latime 70 cm, no frost, inox

Vreau să discutăm despre frigider care vine cu tehnologia no frost și cu sisteme de răcire independente care oferă rezultate foarte bune și permite păstrarea alimentelor în condiții foarte bune pe termen lung de timp. Vreau să vorbim despre modelul Beko RDNE535E20DZM care arată foarte bine și vine cu un volum generos la interior. Lângă aceste lucruri trebuie menționat si faptul că vom dezvălui un preț promoțional în cadrul articolului așa că vă invit să citiți până la capăt.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Modelul acesta vine cu tehnologia de ionizare Ion Guard care va putea să neutralizeze organismele și bacteriile din interior care generează mirosuri neplăcute. Aerul va fi mai proaspăt și mai curat fiind purificat cu această funcție de deosebită. Modelul beneficiază de în spațiu mare la interior despre care vreau să discutăm în cele ce urmează. Dacă doriți să achiziționați modelul Beko RDNE535E20DZM va invit să accesați și

Păreri Beko RDNE535E20DZM

Modelul are un volum total de 471 de litri. Interiorul este organizat pe rafturi din sticlă iar congelatorul numără două compartimente încăpătoare. În interior se mai găsesc ca și accesorii un suport pentru sticle pe ușă și un suport pentru ouă. Există de asemenea și o tavă pentru gheață în interiorul congelatorului.

 

Modelul are și o ladă pentru legume și fructe everfresh Plus care e un compartiment dedicat verdețurilor care poate să regleze nivelul de umiditate și astfel se va păstra toate alimentele din interior în condiții foarte bune. De asemenea filtrul activ de carbon va ajuta la purificarea mirosului împreună cu tehnologie de ionizare.

 

Pret Beko RDNE535E20DZM

Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau să menționez faptul că interiorul este iluminat cu tehnologie led care este mult mai economică decât în cazul becurilor clasice. Consum energetic este redus la 397 de kw pe an, astfel că Beko RDNE535E20DZM poate fi o achiziție foarte bună urmărind oferta de mai jos.

Pretul de azi 14.12.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko RDNE535E20DZM
Stele acordate
51star1star1star1star1star