REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK60400NF+, 356 l, Clasa A+, H 201, No Frost, Alb

Am testat acest produs și vă vom prezenta tot ce trebuie să știți despre prețul promoțional pe care nu va trebui să il ratati. Arctic AK60400NF+ vine pregatit pentru a satisface nevoia de a depozita o cantitate mare de alimente pastrandule proaspete pentru timp mai mult.

Pot să vă spun că acest produs este foarte economic. Combina frigorifică oferă un consum foarte redus de energie electrică fiind clasată A+. Poți să te bucuri de alimente proaspete pentru mai mult timp cu un consum redus de energie.

Tehnologia a evoluat destul de mult și acum ai parte de FULL NO FROST care este în sistem de răcire care te va scăpa de dezghețare manuală a frigiderului tău. Totul este posibil datorită curenților de aer care sunt direcționați diferit și Independent între compartimentele frigiderului și ale congelatorului.

Review Arctic AK60400NF+

Vorbind tot despre răcire o să vă spun că răcirea se face mai bine datorită aerului care este direcționat catre toate încăperile frigiderului și alimentele sunt răcite uniform. AIR FLOW DUAL TECH distribuie uniform temperatura și umiditatea între cele două compartimente și mirosurile nu se vor amesteca niciodată.

În combina frigorifică Arctic AK60400NF+ se mai găsește un compartiment special unde temperatura este menținută foarte aproape de zero grade ceea ce oferă condiții optime pentru a păstra alimentele perisabile cum ar fi carnea sau lactatele.

Rafturile din interior sunt fabricate din sticla securizata. Sunt disponibile 3 rafturi si 4 suporturi pe usa. De asemenea se mai gaseste si un compartiment pentru legume si fructe.

Pot să vă mai spun despre uși ca acestea sunt reversibile și se pot monta în funcție de nevoile tale.

Pret Arctic AK60400NF+

Recomandarea noastra -> AICI!

Despre interiorul combinei frigorifice pot să vă spun că este iluminată cu tehnologie led. O lumină foarte puternică și foarte economică.
Interiorul oferă un volum net total de 356 l dintre care sunt repartizați 257 l pentru frigider și pentru congelator au fost repartizați 99 de litri.

Una lucru important despre care trebuie să vă spun sunt dimensiunile combinei frigorifice care sunt: 201 x 59.5 x 65 mm. Greutatea aparatului frigorific este de 72 de kilograme. Un alt lucru a mai rămas de discutat. Prețul acestei combine frigorifice variază de la magazin la altul, însa la alte magazine a fost găsită la un preț chiar și de 2.200 de lei.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AK60400NF+
Stele acordate
51star1star1star1star1star