REVIEW – Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA, No Frost, 384 l, H 192.7, Clasa A++, Grafit metalizat

Buna, prieteni! Combinele Samsung seria RB38J7805SA sunt stilate,fiabile și confera un confort sporit, lucru confirmat de producatorii acestui model dar si de catre utilizatorii care se folosesc de super serviciile acestui aparat frigorific exceptional.  Combina frigorifica Samsung  cu volum impresionant, aparține clasei energetice A ++ și datorita acestui fapt are un consum redus de numai 208 kWh/an.  Frigiderul se bucura in primul rand de  tehnologia No Frost care se ocupă de dezumidificarea automată și răcirea eficientă a compartimentelor disponibile. Aparatul este caracterizat de senzori speciali pentru monitorizarea temperaturii în ambele spații. Datorită iluminării cu  LED-uri veți avea o imagine de ansamblu, eficienta,  asupra conținutului interior al frigiderului.

Samsung RB38J7805SA

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Frigiderul dispune de un volum urias de 384 litri, bine compartimentat pentru a cuprinde o cantitate cat mai mare de alimente,  in timp ce volumul congelatorului se bucura de un volum de 130 litri cu sertare transparente extrem de generoase si cu o capacitate de congelare excelenta de 14 kg alimente/zi. Invelisul in otel inoxidabil dotat cu sistem anti amprenta, se impune prin stil, eleganta si bun gust ce completeaza perfect decorul oricarei bucatarii moderne. Nivelul de zgomot nu putea sa fie decat unul redus care nu va depasi 39 db, ceea ce inseamna ca este un aparat deosebit de silentios!

Review Samsung RB38J7805SA

Un design elegant și perfect armonios

Prin implementarea tehnologiei No Frost combina frigorifica Samsung RB38J7805S A asigura o circulatie eficienta a aerului rece prin compartimente, si previne deopotriva depunerile de gheata in interiorul congelatorului precum si pe alimentele congelate. Aceasta functie asigura o temperatura ideala produselor alimentare cu garantia pastrarii prospetimii si a vitaminelor esentiale pentru o perioada mai lunga de timp.

Pret Samsung RB38J7805SA

Recomandarea noastra -> AICI!

Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA, asigură rezultate remarcabile pentru diferitele tipuri de produse alimentare, cu un consum redus de energie electrica. Producatorii Samsung se mandresc cu acest model senzational care se bucura de un raport calitate/prêt extraordinar si are un success incontestabil. Daca vreti sa stiti cum stau preturile in piata pentru acest produs, trebuie sa stiti ca noi ne-am informat si am gasit combina Samsung in mai toate magazinele in jurul sumei de 3700 lei. Din fericire daca vreti sa profitati de o oferta foarte avantajoasa trebuie doar sa acordati putina atentie paginii noastre de prezentare.

Pretul de azi 14.12.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung RB38J7805SA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Combina frigorifica