REVIEW – Combina frigorifica Beko RCSA365K20W – Un super pret!

Dragii mei, bine v-am regasit! Astazi vom descoperi impreuna tot ceea ce combina frigorifica Beko RCSA365K20W ne ofera. Dupa cum bine stiti, informarea este cheia succesului atunci cand vorbim de achizitia unor produse noi. De aceea, va recomand sa cititi in randurile urmatoare totul despre acest produs, ce parere au clientii despre el, dar, cel mai important, care este magazinul online de la care il puteti achizitiona la cel mai bun pret al pietei.

Beko RCSA365K20W

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Beko RCSA365K20W este o combina frigorifica medie, ce are un volum de 365 l. Designul acesteia este unul simplu, discret, insa foarte modern. Culoarea este cea clasica, adica alba, insa datorita ei produsul are o eleganta aparte si se va potrivi perfect in orice bucatarie.

Interiorul combinei este extrem de bine compartimentat. Veti avea parte de rafturi fabricate din sticla securizata, suport special conceput pentru depozitarea orizontala a sticlelor si nu numai. O functie extrem de interesanta care mi-a atras atentia este Active Fresh Blue Light. Concret? Combina are o lumina albastra special conceputa care mentine fotosinteza activa. Astfel, fructele si legumele depozitate isi vor mentine prospetimea pentru o durata lunga de timp.

Review Beko RCSA365K20W

Usa dispozitivului este si ea bine construita, aceasta fiind de altfel reversibila. Ea ne permite amplasarea sticlelor de mari dimensiuni, datorita raftului XXL.

Congelatorul pe care Beko RCSA365K20W il detine are un volum generos, de 113 l, dar cel mai important este faptul eficienta li. El poate folosi functia de super-congelare, care va grabi procesul de conservare al alimentelor.

Pret Beko RCSA365K20W

Recomandarea noastra -> AICI!

In timpul testelor, combina frigorifica m-a surprins placut si datorita sunetului pe care il scoate. Acesta este aproape insesizabil, lucru ce nu poate fi considerat decat un atuu.

Nu trebuie sa va faceti griji nici din pricina consumului de energie electrica. Combina RCSA365K20W are o clasa energetica A+, deci nu veti resimti acest aspect in totalul facturii de curent electric. In concluzie, combina frigorifica Beko RCSA365K20W este un produs bun, care ne ofera tot ceea ce avem nevoie. Pretul lui este unul convenabil, avand in vedere dotarile pe care modelul le are.

Pretul de azi 22.07.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko RCSA365K20W
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Combina frigorifica