REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK60320NFE+, 287 l, Clasa A+, Cu cea mai noua tehnologie No Frost!

Salutări. Știm că un cumpărător informat este un cumpărător înțelept. De aceea nu iti oferim un review complet despre produsul Arctic AK60320NFE+ care este o combină frigorifică de mari dimensiuni care se găsește la un preț avantajos după cum veți afla în acest articol.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Când vine vorba să înlocuim vechiul frigider trebuie să luăm în considerare acest model deoarece este foarte spațios și are un design placut un lucru care va adăuga un plus de still în bucătăria ta.

Pot să vă zic despre acest model că consumă foarte puțină energie electrică fiind clasat în clasa de energie A+. Aceasta înseamnă o eficiență sporită în comparație cu vechile frigidere clasa A.

Funcția de răcire full no frost va impiedica formarea de gheață în compartimentele frigiderului și ale congelatorului lucruri care te va scăpa de stresul dezghețarii manuale, acum dezghețarea se face în mod automat și îți va asigura un plus de confort.

Review Arctic AK60320NFE+

Acest model asigură și funcția de răcire rapidă atunci când Veți introduce alimente proaspete în interior. Este o funcție foarte utilă care este disponibilă și pentru frigider și pentru congelator. Pot să vă mai spun că în interiorul Mai găsim și un compartiment care se numește fresh Max 0 C. Acesta sigură depozitarea a anumitor produse din carne și lactate la o temperatură optimă apropiată de 0 grade lucru care va păstra prospețimea pe un termen mult mai lung al acestora.

În caz că ai uitat ușa deschisă combina frigorifică Arctic AK60320NFE+ are funcția de eco Buzz și de va avertiza să închizi o ușă evitând dezghețarea accidentală a combinei frigorifice. Un alt lucru interesant care pot să vă spun despre interior este că acesta este iluminat cu tehnologie led. Lumina led nu produce căldură și consumă foarte puțină energie electrică.

Acum interfața LCD Care este montată pe ușă îți asigură un ecran care va furniza informații despre temperaturile din interior și îți asigură un control foarte facil al acestora La o simplă apăsare de buton.

Pret Arctic AK60320NFE+

Recomandarea noastra -> AICI!

Despre interior pot să vă spun că este compartimentat cu 3 rafturi din sticlă securizată, 3 suporturi pe ușă, un compartiment legume și fructe, și un compartiment 0 grade sau zero zone. De asemenea se mai găsesc și un suport pentru ouă și o tavă pentru gheață. Sistemul antibacterian montat pe ușă este compus din garnitură care împiedică formarea de bacterii. Acum pot să vă spun mai multe detalii și despre locul și prețul acestui produs. Acest produs de la Arctic se poate găsi în alte magazine la un preț de 2.200 lei.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AK60320NFE+
Stele acordate
51star1star1star1star1star