REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK54305MT+, 291 l, Clasa A+, H 181.2 cm, Argintiu

Știm că un cumpărător informat este unul norocos. Vei fi unul dintre ei pentru ca azi îți vom prezenta combina frigorifică Arctic AK54305MT+ care vine cu un volum generos la interior, un spațiu foarte bine organizat și ușor de personalizat, și un consum redus de energie. Te invit să urmărești acest review până la capăt pentru a descoperi și prețul promoțional de unde se poate achizitiona.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Astăzi vă prezint o combină frigorifică care vine cu un design foarte frumos și cu o culare interesantă de numita Metal Graphite. La o combină frigorifică cel mai important lucru este spațiu interior care este ușor de organizat, datorită rafturilor care se pot monta după bunul plac oferind un spațiu pentru recipiente mai voluminoase. În plus de asta și congelatorul este foarte voluminos. Mai trebuie să vă mai menționez un lucru interesant despre Arctic AK54305MT+, că este clasat în clasa A+. Lucrul asta înseamnă că vom avea consum redus de energie și performanțe optime.

Review Arctic AK54305MT+

La interior lucrurile stau destul de bine, deoarece avem un volum net total de 291 l care a fost împărțit în 204 l pentru frigider și 87 de el pentru congelator. În interior găsim cele 3 rafturi din sticlă securizată care se pot ajusta după bunul plac, și 4 suporturi pe ușă printre care și un raft dedicat sticlelor voluminoase. Compartimentul pentru legume și fructe este și el voluminos, putând fi capabil să păstreze legumele și fructele pe o perioadă lungă de timp datorită umidității controlate. Congelatorul cuprinde trei compartimente încăpătoare și o tavă pentru gheață. Congelatorul de asemenea mare și o funcție foarte utilă pentru alimentele care sunt proaspăt introduse în interior și această funcție se numește funcție de super congelare care ne ajută să controlăm rapid produsele.

Pret Arctic AK54305MT+

Recomandarea noastra -> AICI!

Trebuie să vă mai spun că această combină frigorifică Arctic AK54305MT+ beneficiază de sistem de dezghețare automată No Frost. Consumul energetic este de 267 de kw pe an lucru foarte bun de luat în calcul. Motorul funcționează în regim la 40 db, Iar dimensiunile combine frigorifice sunt de 181.2 x 54 x 60 cm.

Acestea fiind spuse am ajuns la partea care ne interesează cel mai mult.

Pretul de azi 22.07.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Arctic AK54305MT+
Stele acordate
51star1star1star1star1star