REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK60365NF+, 316 l, Clasa A+, No Frost

Astăzi ne vom ocupa de un produs foarte interesant și anume combina frigorifică Arctic AK60365NF+ care vine cu tehnologie full No Frost la un preț foarte accesibil. În acest review veți descoperi mai multe detalii despre acest produs, dar și locul și prețul cel mai accesibil de unde puteți achiziționa.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Când vine vorba despre combine frigorifice sunt multe de spus, deoarece sunt multe caracteristici diferite de la model la model. Spațiul și tehnologiile de răcire sunt cele mai importante.

Ceea ce pot să vă spun despre Arctic AK60365NF+ este faptul că vine foarte bine compartimentat, și dispune de mai multe rafturi și sertare care pot fi poziționate după bunul plac. Pe lângă aceste lucruri poți să vă mai spun că dispune și de un compartiment de legume și fructe despre care vom vorbi de îndată.

La interior se pot găsi 3 rafturi de sticlă, și 3 suporturi pe ușă, iar congelatorul are 3 compartimente. Compartimentul de legume și fructe este și el prezent având funcția de control al umidității lucru care este foarte important pentru a păstra prospețimea.

Review Arctic AK60365NF+

Pot să vă mai spun despre răcire încă este făcută cu un sistem de ventilație Air Flow Dual Tech care are la bază curenții de aer care sunt împinși din ventilator către toate alimentele din interior, lucru care asigură o răcire uniformă tuturor alimentelor din interior.

În plus de asta pot să vă mai spun că această combină frigorifică Arctic AK60365NF+ are funcția Full No Frost ceea ce asigură dezghețare automată, un lucru ideal dacă căutați o combină frigorifică de care trebuie să aveți mai puțină grijă când vine vorba de dezghețare.

Pret Arctic AK60365NF+

Recomandarea noastra -> AICI!

La interior spațiul este foarte generos, oferind un volum net total de 316 l, care este împărțit în 219 litri pentru compartimentul frigider și 97 el pentru compartimentul congelatorului.

Acest produs face parte din clasa electrocasnicelor eficiente energetic fiind clasat în clasa de eficiență A+ locul care asigură un consum de 336 kw pe an. Un alt detaliu legat de eficiență ar fi și autonomie în cazul unei pene de curent, care asigură o funcționare de până la 21 de ore fără energie electrică. În mod sigur cred că v-am convins această combină frigorifică oferă tehnologii care ne vor ajuta să păstrăm alimentele în stare cât mai proaspătă foarte mult timp. În ceea ce privește prețul, aceasta se poate găsi la un preț de 2.200 lei.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AK60365NF+
Stele acordate
51star1star1star1star1star