REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+, No Frost, Fast Freeze XL Zone, Fresh Max 0°C, Display LCD, Clasa A+

Salutări. Dacă sunteți în căutarea unei combine frigorifice de calitate la un preț cât mai accesibil noi am scris un review în care vom analiza prețul cel mai bun al pieței și vom vedea ce părere au clientii despre acest produs. Arctic AK60355NFEMT+ oferă super spațiu și multe compartimente dar și un consum redus de energie.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Cel mai important lucru la o combină frigorifică este tehnologia de răcire. La acest model avem un sistem de răcire de tip Air flow dualtech care folosește un sistem de răcire bazat pe curent de aer multidirecțional. Aceștia vor distribui uniform temperatura și umiditatea în întreg frigiderul. Vei păstra întotdeauna alimentele exact așa cum sunt ele proaspete si foarte gustoase.

Că tot a venit vorba de prospețime vă pot spune că există un compartiment de numit fresh Max 0 grade Celsius. Acest compartiment este foarte apreciat pentru că păstrează o temperatura apropiată de 0 grade lucru care păstrează anumite produse din carne și lactate proaspete mult timp de acum încolo.

Review Arctic AK60355NFEMT+

Să vă mai spun despre compartimentul pentru legume și fructe. Arctic AK60355NFEMT+ are un compartiment de numit Garden fresh unde va păstra toate legumele între o stare foarte bună iar prospețimea va fi asigurată pe o perioadă îndelungată.

Iluminare interioară este făcută cu tehnologie led care asigură un consum redus de până la șapte ori mai mic în comparație cu sistemele de iluminat mai vechi cum ar fi becul clasic. Economia este foarte importantă și lumina este foarte puternică.

Pot să vă mai spun un lucru Important despre ventilatorul care este amplasat în interiorul răcitor-ului. Acest ventilator ajută la distribuție uniformă a temperaturii și umidității în interiorul compartimentelor. Astfel racirea se face mai eficient și uniform la toate alimentele.

Displeiul LCD este o interfață vizuală frontală care te va ajuta să te informezi mai ușor despre temperaturile din interior și de asemenea vei putea să le setezi cu ușurință din panoul de control.

Pret Arctic AK60355NFEMT+

Recomandarea noastra -> AICI!

O să vă mai spun că în interior se pot găsi trei rafturi din sticlă securizată și 3 compartimente pentru congelator. Pe ușă mai Se pot observa încă 4 suporturi foarte utile printre care și un raft special pentru sticle. Ambele compartimente ale frigiderului și ale congelatorului suportă tehnologia No Frost astfel dezghețarea se face automat. Pot să vă mai spun acuma un lucru care sigur vă va interesa. Este vorba despre preț. Această combină frigorifică de la Arctic se poate găsi în alte magazine la un preț de 2.350 lei.

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Arctic AK60355NFEMT+
Stele acordate
51star1star1star1star1star