REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZXP – Capacitate 347 litri!

Salutare, dragi prieteni! Beko RCNA400K20ZXP este ultimul produs pe care l-am testat pentru voi. In acest review, am placerea sa vi-l prezint, pentru ca voi sa aflati toate specificatiile tehnice pe care le are. De altfel, va voi prezenta care este cel mai mic pret pentru aceasta combina frigorifica, dar si ce opinii au clientii despre ea.

Beko RCNA400K20ZXP

In primul rand, vreau sa va spun parerea mea despre designul pe care Beko RCNA400K20ZXP il are. Ei bine, aceasta combina are un aspect modern, dar si elegant, deoarece vine in culoarea Inoxului. Practic, se va potrivi cu perfectie in orice tip de bucatarie. Un alt aspect important legat de design este dat de faptul ca materialul exterior este antiamprenta, un atuu de luat in considerare.

Modelul are o capacitate neta de 347 litri si vine cu inaltimea de 201 cm. Asadar, vorbim despre un produs potrivit pentru familiile de 3/4 persoane. Produsul foloseste functii precum Active Dual Cooling, No Frost, dar si EverFresh+. Toate acestea fac ca procesul de inghetare si racire sa fie unul eficient, iar produsele alimentare sa-si pastreze prospetimea o perioada lunga de timp.

Review Beko RCNA400K20ZXP

Racitorul ne ofera patru rafturi fabricate din sticla securizata, dar si un suport orizontal pentru sticle. De altfel, veti observa doua cutii concepute pentru fructe/legume si pentru branzeturi. Usa frigiderului este foarte bine compartimentata. Aceasta are in dotare 4 rafturi pe care putem depozita borcane si sticle.

Beko RCNA400K20ZXP are un congelator incapator, care contine nu mai putin de trei sertare incapatoare. Primul este special conceput pentru o congelare mult mai rapida, numai bun pentru carne si peste.

Pret Beko RCNA400K20ZXP

Recomandarea noastra -> AICI!

Nu in ultimul rand, as vrea sa va comunic faptul ca aceasta combina frigorifica Beko este una extrem de silentioasa in timpul functionarii, dar si foarte economica, deoarece detine clasa energetica A+.

Concluzionand, in opinia mea Beko RCNA400K20ZXP este un produs potrivit pentru fiecare categorie de clienti.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko RCNA400K20ZXP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Combina frigorifica