REVIEW – Frigider cu 2 usi Arctic AD70410+, 397 l, Clasa A+. Calitate si super PRET!

Astăzi vă voi prezenta un produs foarte interesant. Vom face un review despre un frigider Arctic AD70410+ care vine cu un spațiu generos la interior și oferă caracteristici destul de interesante pentru prețul la care se poate achiziționa. Vă invit să descoperim împreună acest produs în review-ul care urmează.

Pot să vă spun din start ca un frigider ne ofera un spațiu generos, și un consum energetic redus dar contează foarte mult marca acesteia și tehnologiile din spatele ei care lucrează pentru a ne asigura alimente proaspete pe o perioadă lungă de timp. Arctic AD70410+ ne oferă un consum redus de energie fiind clasată A+.

La prima vedere frigiderul arată foarte bine, având o culoare albă și o înălțime de 170 de cm putem spune că se potrivește și în cele mai mici bucătării. Pe lângă acest fapt putem spune că ușile sunt reversibile astfel sensul de deschidere al acestora poate fi inversat lucru care ne va ajuta să poziționăm foarte ușor frigiderul oriunde în bucătărie.

Review Arctic AD70410+

Frigiderul Arctic AD70410+ ne oferă un volum net total de 397 l care a fost Împărțiți în 298 l pentru frigider și 99 litri pentru congelator. La interior Am descoperit că are trei rafturi din sticlă iar pe ușă se găsesc 3 suporturi. Un lucru de luat în seamă este că beneficiază și de un compartiment pentru legume și fructe destul de încăpător, și un sistem antibacterian care este format dintr o garnitură montată pe ușa frigiderul care va împiedica virusurile și bacteriile să se formeze.

Pret Arctic AD70410+

Recomandarea noastra -> AICI!

Pot să vă mai spun că pe lângă accesorii se mai regăsesc și suport pentru ouă și o tavă pentru gheață. Frigiderul fiind plasat în clasa energetică A+ consumă 293 de kW pe an. Dimensiunea aparatului frigorific este de 170.5 x 70 x 67.5 cm. Puteți să luați în calcul și greutatea acesteia ca să știți cu ce vă luptați deoarece are 62 de kg. El este destul de silențios producând un nivel de zgomot redus la 41 de db. Acest frigider se potrivește în orice familie, făcândusi treaba cu succes.

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AD70410+
Stele acordate
51star1star1star1star1star