REVIEW – Frigider cu doua usi Arctic AD6310++, 306 l, Clasa A++, H 175.4, Alb

Astăzi am decis să vă prezint o variantă potrivită pentru a înlocui vechiul frigider. Arctic AD6310++ este frigiderul cu două uși care ne ajută să scăpăm de vechiul frigider. Vine cu un spațiu generos la interior și cu un consum redus de energie. Vă invit să îl descoperim împreună în review-ul care urmează.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest frigider este în frigider potrivit pentru orice familie care își dorește un spațiu generos dar și posibilitatea de al personalizat după bunul plac. Lucruri importante de menționat despre acest model este că face parte din clasa energetică A++ în ceea ce înseamnă un consum redus până la 24% față de vechile frigidere. El  vine întro culoare albă care se potrivește de minune în orice bucătărie. Pot să mai spun că are ușile reversibile lucru care înseamnă că ne ajută să poziționăm oriunde dorim fără să mai ținem cont de acest lucru.

Review Arctic AD6310++

Să discutăm puțin și despre interiorul acestuia. La interior găsim două rafturi de sticlă și 3 suporturi pe ușă. De asemenea mai beneficiază și de un compartiment pentru legume și fructe care ne va ajuta să păstrăm legumele și fructele proaspete pe o perioadă lungă de timp. Arctic AD6310++ are un volum net total de 306 l care a fost repartizat în 237 pentru frigider și 69 de litri pentru congelator.

Pret Arctic AD6310++

Recomandarea noastra -> AICI!

Alte detalii despre acest model pot să vă spun că are dimensiunile de 175.4 x 59.5 x 60 centimetri, cântărește o masă totală de 55 de kilograme și producem nivel de zgomot de 39 de decibeli. Arctic AD6310++ mai este dotat cu un panou de control cu afișaj led care te ajută să setezi temperaturile din exterior fără să mai deschizi ușa frigiderului. Acestea fiind spuse să trecem la partea care ne interesează cel mai mult și anume prețul.Credem că este un frigider potrivit pentru toată lumea, dacă este achiziționat la prețul corect.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Review produs
Numele produsului
Arctic AD6310++
Stele acordate
51star1star1star1star1star