REVIEW – Frigider cu doua usi Arctic AD60290+, 278 l, O achizitie rentabila!

Dacă sunteți în căutarea unui nou frigider găsiți mai jos un review despre modelul Arctic AD60290+ care oferă un volum mare la interior și un consum redus de energie. Vom analiza prețul cel mai bun al pieței și vom vedea și ce păreri au cei care au achiziționat acest produs..

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Frigiderul acesta oferă un spațiu destul de mare la interior si un design plăcut și un preț foarte bun lucru care ne-a facut curioși să descoperim împreună acest produs. Pot să vă spun că este potrivit pentru orice familie care dorește un frigider încăpător și să aibă mai multe rafturi care pot fi amplasate după bunul plac. Trebuie să mai știți că acest frigider este clasat A+ lucru care oferă un consum redus de energie de 255 de kw pe an.

Review Arctic AD60290+

Acest frigider are un sistem de dezghețare automat No Frost care ne scapă de stresul dezghețarii manuale periodice. Ce lucru se va întâmpla în mod automat. Frigiderul acesta oferă un volum net total de 278 de litri impartiti in 209 l pentru frigider si 69 l pentru congelator. Congelatorul are și el de asemenea două compartimente și o capacitate de congelare de 4 kg în 24 de ore. În interiorul frigiderului Arctic AD60290+ găsim spațiul organizat pe trei rafturi din sticlă securizată și 3 suporturi pe ușă printre care și un suport pentru ouă. De asemenea mai beneficiați și de un compartiment încăpător pentru legume și fructe.

Pret Arctic AD60290+

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest frigider modern este ușor de amplasat în bucătărie deoarece are ușile reversibile, lucru foarte interesant pentru că nu va mai trebui să ținem cont de sensul de deschidere al acestora. O să vă mai spun că frigiderul are o greutate de 52 de kilograme și măsoară dimensiunile de 162 x 59.5 x 60 cm. Pe lângă aceste lucruri el mai este capabil să ofere o autonomie în cazul unei pene de curent de 19 ore.Credem că va convins acest model că poate să își facă treaba cu succesul în orice bucătărie. Acum să trecem la partea care ne interesează, și anume prețul.

Pretul de azi 14.12.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Arctic AD60290+
Stele acordate
51star1star1star1star1star