REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP – Design si performanta!

Beko RCNA365E20ZXP este numele produsului pe care vi-l voi prezenta in acest review. Este o combina frigorifica ce ne incanta cu un design superb, dar si cu multe functii extrem de interesante, pe care le vom descoperi impreuna imediat. De altfel, va voi arata care este magazinul online de unde puteti cumpara modelul la un super pret. Sa incepem!

Beko RCNA365E20ZXP

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Prieteni, primul lucru pe care vreau sa-l scot in evidenta la aceasta combina Beko este designul. Modelul vine intr-o culoare argintie superba, materialul folosit fiind Inox Antiamprenta. Are o inaltime medie, de 185.3 cm, iar volumul net este de 316 litri. Asadar, data fiind marimea combinei, dar si designul ei, cred ca se va potrivi cu usurinta in orice tip de bucatarie, indiferent de modul in care aceasta este amenajata.

Pe usa principala a combinei Beko RCNA365E20ZXP, vom vedea cu usurinta un Display LED cu touch control. Acesta ne permite sa setam temperaturile interioare atat din frigider, cat si din congelator. De altfel, ne ofera posibilitatea de a lege modul de functionare.

Review Beko RCNA365E20ZXP

Inauntrul racitorului, vedem mai multe aspecte interesante si unice. In primul rand trebuie sa stiti ca dispozitivul foloseste Ion Guard, Active Odour Filter, dar si tehnologia NeoFrost. Toate acestea fac ca bacteriile sa fie eliminate, iar conservarea sa fie una de o calitate peste medie.

Rafturile, fabricate din sticla securizata, sunt foarte bine compartimentate, atat cele din frigider, cat si cele de pe usa. De altfel, veti avea parte de un suport pentru sticle orizontal, iar cel vertical permite depozitarea sticlelor XXL.

Veti observa doua sertare separate. Unul se numeste Everfresh+, care face ca fructele si legumele depozitate sa-si pastreze prospetimea pana la 30 zile. Cel de-al doilea, este un mini compartiment care pastreaza alimentele la o temperatura constanta de Zero Grade, fiind perfect pentru peste, carne si nu numai.

Congelatorul ne ofera trei compartimente de diferite dimensiuni, unul dintre ele fiind extrem de incapator. In timpul testelor, am ramas placut surpins ca acesta nu face gheata in exces, iar procesul de congelare este extrem de rapid.

Pret Beko RCNA365E20ZXP

Recomandarea noastra -> AICI!

Beko RCNA365E20ZXP ne ofera o clasa energetica buna, clasa A+, dar si o functionare extrem de silentioasa. Ambele aspecte fiind un atuu important in vedere achizitionarii un astfel de produs.

 

Foarte placut am ramas dupa orele petrecute in compania acestei combine frigorifice. Dupa teste, am ajuns la o conlcuzie simpla.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko RCNA365E20ZXP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Combina frigorifica