REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK60360MT , 334 l, Clasa A , Pretul cel mai bun!

Salut. Astăzi vom discuta despre Arctic AK60360MT care este o combină frigorifică foarte bună oferind un spațiu foarte generos la un preț accesibil. Dacă sunteți în căutarea acestui produs ve-ti gasi mai în jos un review cât mai complet care ar trebui să vă ajute în achiziționarea acestui produs.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Faceți cunoștință cu combină frigorifică Arctic, care vine cu un spațiu foarte generos la interior, oferind posibilitatea de al organiza după bunul plac.Pentru început pot să vă spun că această combină frigorifică are dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm având o culoare metalizată care arată foarte bine în orice bucătărie. Un alt lucru foarte important este eficiență energetică. Acest produs a fost clasat A+ și oferă un consum redus de energie. De asemenea și iluminare interioară este făcută cu ajutorul tehnologiei led. Lumina led este foarte puternică și consumă foarte puțin curent.

Review Arctic AK60360MT

La interior se pot găsi cele 4 rafturi de sticlă și 5 suporturi pe ușă. Plâng acestea compartimentul pentru legume și fructe este și el prezent cu controlul umidității care va asigura o prospețime deosebită fructelor și legumelor.

Tehnologia Full No Frost asigură o funcționare fără oprire pe termen foarte lung de timp deoarece nu va fi nevoie sa dezgheți frigiderul manual niciodată pentru că dezghetarea se face în mod automat.

Arctic AK60360MT are funcția de avertizare sonoră în cazul în care ușa nu a fost închisă corect lucru care ne va feri de dezghețare accidentală. Lângă acest lucru pot să vă mai menționez ca pe uși a fost montata o garnitură antibacteriană.Congelatorul este și el compartimentat în trei compartimente, printre care se găsește și compartimentul de mari dimensiuni care ofera opțiunea de congelare rapidă.

Pret Arctic AK60360MT

Recomandarea noastra -> AICI!

Acum trebuie să menționăm și spațiul interior care a fost împărțit în 244 l frigider și 90 l congelator. Eficiența energetică sporită asigură un consum redus de energie de 281 de kw pe an. Motorul produce un zgomot de 42 de decibeli în timpul funcționării lucru care face destul de silențios. Acum trebuie sa discutam despre lucrul care ne intereaza cel mai mult. Pretul. In alte magazine acest produs se poate gasi si la 2.100 lei.

Pretul de azi 09.07.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AK60360MT
Stele acordate
51star1star1star1star1star