REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK60350-4mt+, 331 l, Clasa A+, Argintiu

Salutări. Știm că informația este foarte importantă pentru voi și de aceea vom oferi un review complet despre combina frigorifică Arctic AK60350-4mt+ care vine cu spațiu foarte generos și vă vom detalia mai multe în articolul ce urmează.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Vă pot spune că această combină frigorifică consumă foarte puțină energie electrică fiind clasată A+, lucru care se va vedea în timp pe facturile de energie electrică. Bucurate de performanță cu un consum redus de energie.

Să vă spun despre design ca arata foarte bine, venind între o culoare albă, acesta se potrivește și dă un plus de stil în orice bucătărie. Un alt detaliu important sunt ușile reversibile care pot fi montate după bunul plac, lucru foarte important când vine vorba despre poziționarea aceste combine frigorifice.

Să vă mai spun despre Arctic AK60350-4mt+ că are iluminare interioară bazat pe tehnologie led care produce o lumină foarte puternică cu un consum foarte redus de energie electrică.

Review Arctic AK60350-4mt+

Funcția de Fast Cooling va activa compresorul la capacitate maximă lucru care vă ajuta să aduci interiorul la o temperatură scăzută mult mai repede atunci când bagi alimente proaspete în interior. În plus de asta ventilatorul amplasat în interiorul acestuia va distribui uniform temperatura și umiditatea către toate alimentele.

Vom discuta despre interiorul combine frigorifice Arctic AK60350-4mt+. Aceasta dispune de 3 rafturi din sticlă și 4 suporturi pe ușă. De asemenea mai dispune și de un compartiment pentru legume și fructe denumit și Garden fresh care are posibilitatea de a controla umiditatea oferind o prospețime deosebită legumelor și fructelor din interior.

Pret Arctic AK60350-4mt+

Recomandarea noastra -> AICI!

Congelatorul are un sistem de dezghețare manual ce este compartimentat în 4 compartimente, având o capacitate de congelare de 6 kg pe 24 de ore.

Ultimele detalii despre care trebuie să vă mai vorbesc sunt dimensiunile combine frigorifice care sunt de: 201 x 59.5 x 60 cm.
Iar nivelul de zgomot produs în timpul funcționării este de 43 de decibeli. În mod sigur este un produs foarte bine construit făcut să funcționeze Economic și foarte eficient. Acum trebuie să mă informez despre preț. Prețul acestui produs care se poate găsi în alte magazine este de 2.700 lei.

Pretul de azi 09.07.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AK60350-4mt+
Stele acordate
51star1star1star1star1star