Televizor LED Philips 32PHH4200 – Calitate garantata

Televizorul LED 32PHH4200, produs de cei de la Philips este unul dintre cele mai accesibile televizoare ca pret din gama sa. Cu o diagonala de 80 cm si cu o rezolutie HD, acest televizor s-a numarat printre cele mai achizitionate de romani inca de la aparitia sa pe piata. Dar pretul mic nu este singurul sau atu.

32PHH4200-mare

Din punct de vedere al designului Philips nu dezamageste nici cu acest model. Televizorul 32PHH4200, se potriveste perfect cu suportul sau, incadrandu-se perfect atat intr-un living elegant, dar si intr-o camera pentru dormit. Este un televizor slim si poate fi strecurat aproape oriunde, fara grija ca va incarca o camera sau nu se va incadra in decor. Este compatibil Vesa 100×100 ceea ce il face un televizor usor de montat pe perete pentru a economisi astfel spatiu, daca doriti a il asezati intr-o incapere in care spatiul este o problema.

Review Philips 32PHH4200

Ecranul are o rezolutie de 1366x 768, deci este un ecran HD, cu aspectul imaginii de 16:9. 32PHH4200 este dotat cu tehnologii care il ajuta sa fie un televizor performant. Amintim aici Perfect Motion Rate 100 Hz , care ajuta la vederea foarte clara a scenelor. Astfel filmele vor deveni mult mai realiste si vor oferi o experienta de neuitat. Digital Crystal clear imbunatateste vizibil claritatea culorilor si ofera un contrast dinamic superior.

Nici la capitolul sunet nu sta foarte rau televizorul 32PHH4200. Puterea difuzoarelor este de 16W, dar calitatea vine de la tehnologiile folosite. Incredible Surround, Smart Sound, Clear Sound, Bass Control și Auto Volume Leveler fac ca sunetul sa fie la un nivel mai mult decat decent. Sunetul va dubla astfel imaginea pentru a va oferi o eperienta foarte placuta in timpul vizionarii la acest televizor.

Din punct de vedere al conectivitatii gasim 2 porturi HDMI, unul SB, clot CI+, scart, iesire audio digitala, dar si jack pentru casti. Nu ii lipseste nici tunerul digital, astfel cei care il au in casa pot renunta la receiverele oferite de firmele de cablu.

Pret Philips 32PHH4200

Recomandarea noastra -> AICI!

Consumul televizorului Philips 32PHH4200 este unul extrem de mic, de doar 30 W, practic 100 ore de folosire a televizorului costand undeva in jur de 3 lei, adica 3 KW. Marea majoritate a celor care u achizitionat acest televizor al firmei olandeze s-au aratat mai mult decat incantati de cum functioneaza acesta, mai ales ca are un pret destul de scazut.

In magazinele de specialitate puteti gasi televizorul Philips 32PHH4200 la pretul de 1300 lei.

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Philips, Televizoare