Televizor LED Philips 49PUH4900/88 – De patru ori HD la pret bun

Televizorul LED Philips 49PUH4900/88 este unul dintre cele mai accesibile ca pret televizoare cu tehnologie Ultra HD de pe piata romaneasca.

Ca design este un televizor asa cum ne-au obisnuit olandezii. Elegant, subtire, parca numai bun de asezat pe masa din living sau chiar suspendat pe unul din peretii acestuia. Se integreaza foarte bine in orice decor chiar daca este un televizor cu un ecran destul de mare. Designul piciorului acestui televizor este foarte interesant, oferind spatiu sub televizor in locul unui suport clasic.Cu ajutorul acestui artificiu televizorul pare suspendat chiar si cand sta pe o masa.

49PUH4900-mare

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Este un televizor special conceput pentru cei care vor sa vada filme in propriul living si sa aiba o experienta de vcinema cu bani putini. Si cum sa nu ai o experienta placuta cand televizorul acesta are o diagonala de 124 cm si o rezolutie 4k Ultra HD. 49PUH4900/88 ofera utilizatorului imagini detaliate, cu un contrast la un nivel foarte ridicat si culori cat se poate de reale, iar imaginile in miscare sunt line si foarte clare multumita functiei Natural Motion cu care este dotat. Televizorul dispune si de tehnologia Micro Diming Pro care duce contrastul la valori incredibile.

Review Philips 49PUH4900/88

Pixel Plus Ultra HD are rolul de a optimiza calitatea imaginii astfel incat scenele sa para realiste, vii si mai pline de culoare. Iar daca o imagine excelenta este dublata si de un sunet la nivel inalt oferit de cei de la Philips, atunci filmele vizionate vor parea mult mai fascinante, atat pentru tine cat si pentru invitatii tai.

Pe langa aceste tehnologii, 49PUH4900/88 este dotat si cu mai multe porturi care asigura conectivitatea cu alte deviceuri sau cu un stick de memorie prin HDMI si USB 2.0. Are inclus si tuner digital DVB-T/C si un slot CI+ pentru a nu mai avea nevoie de dispozitivele pe care vi le ofera firmele de cablu pentru a putea viziona programe tv in format digital.

Pret Philips 49PUH4900/88

Recomandarea noastra -> AICI!

49PUH4900/88 nu este un smart tv, insa cei care doresc sa il foloseasca strict pentru experienta cinematografica in propria casa il pot lua in calcul pentru achizitie. Este un televizor perfect pentru o familie care obisnuieste sa petreaca dupa amiezele impreuna la un film de calitate.

Pe piata romaneasca putem gasi acest model al olandezilor de la Philips la pretul de 3500 de lei.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Philips, Televizoare