REVIEW – LG OLED55B8PLA – OLED la pret bun!

LG OLED55B8PLA este ultimul model de televizor pe care eu si echipa mea  l-am testat. In acest articol, va voi prezenta cele mai importante detalii despre el, astfel ca la final sa fiti bine informati pentru eventualitatea in care doriti sa-l cumparati. Trebuie sa stiti faptul ca modelul foloseste tehnologia OLED, ecranul sau fiind unul extrem de subtire.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Recomand acest dispozitiv pentru livinguri, deoarece diagonala sa este una generoasa, de 139 cm. Culoarea in care vine este negru/argintiu, avand asadar un design atat elegant, cat si modern. Desi se va potrivi cel mai bine montat pe perete, veti putea plasa televizorul si pe comoda, deoarece suportul pe care il detine este unul ce ofera o stabilitate buna.

Review LG OLED55B8PLA

LG OLED55B8PLA ofera imagini de o calitate impresionanta, insa nici nu avea cum altfel, dat fiind faptul ca rezolutia suportata este 4K Ultra HD. In plus, ele sunt ajutate de tehnologii speciale precum: Perfect Colour, Billion Rich Colour, 4k Cinema HDR, Dolby Vision si multe altele.

Pe langa o calitate de exceptie a imaginilor, acest televizor LG sta foarte bine si la capitolul audio. Sistemul este unul stereo, iar iesirea RMS este de 40 W. Cand l-am testat, am dat volumul la un nivel ridicat, iar calitatea a ramas neschimbata.

Pret LG OLED55B8PLA

Recomandarea noastra -> AICI!

Evident, modelul este unul Smart, iar conectarea la internet se face atat prin LAN, cat si prin Wi-Fi. In plus, trebuie sa stiti faptul ca acesta a fost dotat cu: porturi HDMI, intrari USB, audio, video si bluetooth. Cu alte cuvinte, aveti parte de toti conectorii necesari pentru a putea reda continut de pe orice dispozitiv extern.

LG OLED55B8PLA este un televizor premium, iar pretul sau in piata de specialitate este de aproximativ 10600 RON. Insa, eu l-am gasit la o super reducere, pe care o veti putea gasi daca veti accesa link-ul de mai jos!

Pretul de azi 28.06.2022 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG OLED55B8PLA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare