Review – Samsung 55NU7672 – calitate si pret!

Ultimul produs pe care l-am testat pentru voi este Samsung  55NU7672 unul care arata foarte bine si care este dotat cu functii extrem de utile. Va invit sa cititi review-ul pe care i l-am dedicat, pentru a afla totul despre el!

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

In primul rand vreau sa va spun despre rezolutia 4K UDH a Televizorului, cu aceasta rezolutie va veti bucura de o imagine clara,ce are de 4 ori mai multi pixeli decat un televizor FHD. Acum puteti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

Review Samsung  55NU7672

Vreau sa va spun si despre culoarea cristalului dynamic, acum cu acest televizor culoarea dinamica si cristalina face imaginile live. Odata ce va veti bucura de o gama mai bogata de culori, nu veti mai dori sa reveniti la culorile vechi.

Am fost multumit de tehnologia HDR, aceasta tehnologie vine cu o mai mare claritate si bogatie de culoare. Samsung YHD TV va ofera detalii mai precise in scene luminoase si intunecate.

Va voi spune putin si despre Tehnologia UHD Dimming, aceasta ofera placerea de a obtine niveluri de culoare, claritate si contrast care sunt optimizate pentru vizualizare. UHD Dimming imparte si reflow ecranul in blocuri mici pentru a vedea detalii chiar mai precise.

Pret Samsung  55NU7672

Recomandarea noastra -> AICI!

Am observant inspirari de natura acum, fluent naturala a curbelor televizorului va va atrage simturile vizuale si va ridica decorul interior la un nou nivel de gratie.

Va voi spune putin si despre Design, unul modernă și elegantă, designul elegant umple în mod natural contururile spațiului dvs. cu un design deosebit.

Pretul produsului este aproximativ 5700 RON unul competitiv pe piata din Romania si raportul calitate pret net in avantajul dvs .daca doriti un produs premium la pret de senzatie am gasit pentru dumneavoastra o super oferta pe care o puteit gasii putin mai jos!Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 17.06.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55NU7672
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare