Televizor LED Smart Android 3D Philips 48PUS7600/12 – O experienta aparte

Televizorul LED Smart Android 3D Philips 48PUS7600/12 este unul dintre cele mai interesante televizoare scoase pe piata de cei de la Philips in anul 2016. Acest televizor beneficiaza de tehnologia Ambilight 3 patentata de cei de la Philips pentru televizoarele lor Smart Android.

Philips 48PUS7600/12

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pretul sau este unul destul de tentant pentru un televizor 3D cu imagine Ultra HD. Cei de la Philips par sa fi gasit un echilibru perfect intre calitate, satisfactie si pret.

Philips 48PUS7600/12 iese din tiparele obisnuite ale uui televizor de tip LED chiar de la design. Are doua picioruse din aluminiu, aproape insesizabile, dar care isi fac treaba cu brio, sustinand ansamblul cu o diagonala de 121 cm. Rama este un negru argintiu, extrem de eleganta, ce se incadreaza perfect intr-un living.

Dar vederea pe 3 laturi, patentate de cei ce la Philips ca Ambilight 3 este cu adevarat altceva pe piata de profil. Practic filmul tau se prelungeste pe pereti, televizorul proiectand la propriu imaginea in jurul sau.

Review Philips 48PUS7600/12

Este o experienta unica, mai ales ca vorbim de un ecran de 121 cm, 3D si cu rezolutie Ultra HD. Daca ne gandim ca are si o luminozitate de 400 cd/mp este clar ca filmele vor fi vazute ca si cum ai fi parte din actiune.

Folosind Pixel Precise Ultra HD, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro si Ultra Resolution cei de la Philips s-au asigurat ca nimeni nu va putea obiecta ceva acestui televizor.

Dar toata aceasta performanta trebuie asigurata de un motor puternic nu-i asa? Pentru asta televizorul Philips 48PUS7600/12 a fost echipat cu un procesor  performant de imagine, un cpu super rapid, cu patru nuclee (quad core), memorie interna mare de 16 GB si 1400 Hz PMR. Cu asemenea dotari pretul sau de vanzare chiar pare mic in comparatie cu ce ofera acest televizor.

In plus Philips 48PUS7600/12 este dotat cu sistemul de operare Android care vine sa completeze o experienta cu adevarata deosebita. Idiferent ca te uiti la un film sau te joci, imaginile redate te vor impresiona intotdeauna.

Pret Philips 48PUS7600/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca amintim si telecomanda inteligenta cu care vine dotat, atunci este clar ca ati gasit televizorul perfect pentru familia dumneavoastra.

Telecomanda are tastatura qwerty ideala pentru a cauta pe internet filmele sau aplicatiile preferate. Televizorul poate fi comandat si prin comanda vocala cu ajutorul microfonului inclus in compozitia telecomenzii.

In magazinele de specialitate acest model poate fi gasit la pretul de 5500 de lei. 

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Philips, Televizoare