REVIEW – Krueger&Matz LP0037 – Pareri dupa teste!

Dupa ce am testat televizorul Krueger&Matz LP0037, am decis sa revin ca de fiecare data cu un review in care sa va ofer si voua cele mai importante informatii despre produs. In primul rand, vreau sa scot in evidenta faptul ca el este fabricat din materiale de o buna calitate.

De altfel, televizorul arata bine, avand un design modern, culoarea sa fiinde cea neagra. Impreuna cu el veti primi un suport metalic stabil, ce sustine fara probleme greutatea. Ecranul acestui model masoara 32 inch in diagonala, iar asta il face potrivit pentru a fi folosit in special in camere precum dormitoare.

Review Krueger&Matz LP0037

Testand sunetul pe care Krueger&Matz LP0037 il reda, am ramas placut surprins de faptul ca el este de o buna calitate indiferent de nivelul volumului ales. Caracteristicile de sunet au de altfel rolul de a imbunatati acest capitol.

Calitatea video nu m-a dezamagit! Culorile care formeaza imaginile redate de acest televizor s-au dovedit a fi vii si apropiate de cele din realitate! Ele sunt rezultatul unei rezolutii Full HD, dar si a multor tehnologii speciale.

Acest dispozitiv nu este adresat celor care isi doresc un Smart TV. Insa, pentru a compensa lipsa acestei tehnologii, cei de la Krueger&Matz l-au dotat cu mai multi conectori, ce va vor permite sa redati continut media de pe: laptop, telefon, USB, HDD, PC sau orice alt tip de dispozitiv extern.

Pret Krueger&Matz LP0037

Recomandarea noastra -> AICI!

Iata lista celor mai importanti conectori de care va veti bucura: Slot CI+, intrari USB, porturi HDMI, intrari component, Scart, composite, iesire audio digitala, minijack casti de 3.5 mm.

Dupa ce l-am testat, pot spune faptul ca Krueger&Matz LP0037 mi-a lasat o impresie placuta, iar datorita acestui motiv il recomand si voua. El poate fi gasit in general la pretul de 1500 RON, insa va invit sa accesati link-ul din articol pentru a gasi modelul la reducere!

Pretul de azi 08.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Krueger&Matz LP0037
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare