REVIEW LG 22MT49DF – Imagine de cristal la un pret ideal !

In urmatorul articol aflam impreuna totul despre produsul LG 22MT49DF, unul de top pe care am avut ocazia sa-l testez. Vreau sa va dezvalui toate detaliile despre el, ce pret are, dar si ce cred cativa dintre cei care l-au cumparat si l-au folosit! Fie ca doriti un televizor pentru casa sau ca sunteti interesat de un monitor pentru birou, modelul LG 22MT49DF de 22 inch a celor de la LG este capabil sa ofere doua utilizari pe un singur ecran, haideti sa va povestesc mai multe despre acest model !

Rezoluția HD a televizorului  oferă imagini realiste cu precizie extraordinară a culorilor. Imaginile sunt proiectate într-un mod excelent. De asemenea design-ul este unul elegant cu un concept interesant numit ArcLine ce este inspirat dupa formele naturii ce vine cu un stander curbat ce ofera o stabilitate maxima

 

Review LG 22MT49DF

Functie de Flicker Safe resetează aproape complet pâlpâirea monitorului care provoacă o iritare a ochilor . Deci poți să muncești și să te distrezi cât vrei fara sa iti oboseasca ochii . Modul cinema permite sa nu pierdeti nici macar un singur cadru chiar si in scenele de film mai intunecate marind astfel luminositatea pentru o experienta de viuzalizare mult mai clara !

 

Pret LG 22MT49DF

Recomandarea noastra -> AICI!

Am mai observat ca acest televizor are modul Gaming ce va permite sa va bucurați-vă de un mediu de jocuri profesionist care vă oferă diferite funcții, cum ar fi stabilizatorul de culoare neagră, care vă ajută să găsiți dușmani în zonele întunecate ale ecranului și modul DAS pentru a preveni efectul întârzierii în jocurile cele mai dinamice.

Verdictul este unul bun ! Fie televizor, fie monitor de gaming, este capabil sa ofere o imagine realista si clara cu o calitate ridicata si un contrast pe masura prestigiului LG . Vi-l recomand cu incredere s ail cumparati pretul pietei fiind undeva de aproximativ 1200 lei, insa noi am gasit oferta atractiva de pret redus care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 22MT49DF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare