Televizor LED Curbat Smart Samsung, 4K Ultra HD – Experiența multimedia suprema

Televizorul este un dispozitiv absolut incredibil incepand sa fie accesibil de la preturi din ce in ce mai decente asa ca totul devine posibil. Samsung  vine cu un model de înalta clasa si super fidelitate. Culori excepționale si imagini autentice pot fi afisate pe Samsung 65KU6502!

Samsung 65KU6502

În ceea ce privește performanța de afișare așa cum am menționat mai sus, Samsung 65KU6502 livreaza imaginea pe ecran intru-un mare fel. Contrastul în acest televizor este solid, cu negru adanc și foarte uniform reprodus, împreună cu unele performanțe de reproducere de culoare, el folosește urmatoarele tehnologii: Motion Rate 100, Dynamic contrast, Active Crystal Color, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support, si de asemenea Peak Illuminator.

Mai mult decât atât, Samsung 65KU6502 în ceea ce privește designul fizic putem spune ca arata minunat. Piedestalul standului în formă de Y crează astfel o impresie mai puternică ca acest tv”pluteste” pe stand.. O scurtă călătorie în jurul ecranului pana pe partea din spate care dezvaluie măiestrie la fel de superba: cu excepția celor 4 găuri de montare VESA. Acelasi design perfect, si bine echilibrat.

Review Samsung 65KU6502

Acest Smart Tv a venit cu o soluție pentru copii preșcolari care au fost de sigur foarte încântați când au văzut câte posibilități au cu acest televizor. Copii în general pun multe întrebări despre  foarte multe subiecte si scopul acestei platforme este sa incerce sa le raspunda curiozităților cu tot felul de conținut diversificat de jocuri, povești, cântece si articole de colorat și desenat iar noi te incurajam sa descoperi adevăratul geniu din copilul tau. Impreuna cu EduPedia™ vei descoperi lucruri noi si interesante.
Conexiune retea este asigurata de LAN si Wi-Fi Integrat. Pentru redare de pe alte dispozitive aveti 2 porturi USB 2.0 si 3 porturi HDMI. Samsung 65KU6502 va ocupa ceva spațiu asa ca va putem spune ca dimensiunile cu stand sunt urmatoarele: 1452.4 x 907.6 x 327.7 mm, astfel vei ști cu siguranța cat spatiu va ocupa acest superb SUHD TV de inalta performanta. Calitatea sunetului impresionează intodeauna alaturi de o imagine impecabila.

Pret Samsung 65KU6502

Recomandarea noastra -> AICI!

Sistem audio integrat Dolby Digital Plus cu o iesire sunet (RMS) 20 W va fi foarte impresionant si sigur vei fi incantat de caracteristici superioare sunet DTS.

Acest produs exceptional este recomandat pentru cei pasionati de imagini captivante care doresc experiente incredibile si am verificat pentru voi si stim ca acest produs are un pret de aproximativ 11.099 de lei.

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 65KU6502
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare